Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Terim oyundan memnun

Lüksemburg ile yapılan hazırlık maçını 1-0 kazanan (A) Milli Takım’da, teknik direktör Fatih Terim, oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. Maçın ardından açıklama yapan Fatih Terim, Lüksemburg ile iyi bir hazırlık maçı yaptıklarını ve futbolcularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu kaydetti.

Skorda farka ulaşamadıklarını ama oyunda büyük üstünlük kurduklarını ifade eden Terim, ‘’Malta maçı öncesi Lüksemburg takımını hazırlık maçı için seçmemiz doğru bir tercihtir. Malta maçı da aynen böyle olacak. Çok sıkı geçecek. Lüksemburg karşılaşması önemli bir maçtı’’ dedi.

Lüksemburg karşısında hızlı hücuma kalktıklarını belirten Terim, ‘’Hücumlarımız oldukça hızlıydı. Özellikle ilk yarı iyi geçti. İkinci yarıda oyunu daha hızlandırdık. Daha iyi pozisyonlara girdik. Golü bulmada biraz şanssızdık. Kanatları çift taraflı kullandık. Yalnız bizim için 2 farklı skor kilit noktadır. Katı defansı aşmak kolay değil. Benim bildiğim ilk kez rakibi pozisyona sokmadık’’ diye konuştu.

Orhan, Aurelio ve Arda gibi oyuncuların ilk kez birarada oynadıklarına dikkati çeken deneyimli teknik adam, oyuncularının ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu ve özellikle de Yıldıray’ı çok beğendiğini kaydetti.

Lüksemburg basını maçı böyle yorumladı

Lüksemburg’da yayınlanan tek gazete D’Wort, Türkiye’nin dün oynanan özel maçta kontratakla zafere ulaştığını yazdı. Lüksemburg’un çok iyi bir savunmayla maça başladığını ve Türk Milli Takımı’nı zorladığını yazan gazete, ay-yıldızlı ekibin kazanmak için sahaya çıktığı, ancak ilk 10 dakikada geliştirdiği ataklardan sonra yavaşladığı yorumunu yaptı.

Aurelio’ya övgü

Türk vatandaşlığına geçmesinin ardından ilk kez millî formayı giyen Mehmet Aurelio’ya da övgüler yağdıran Terim, “Aurelio, çok iyi performans gösterdi, gayet iyi oynadı. Böyle psikolojik bir ortamda ilk defa milli takımda oynamasına rağmen sanki hep oynamış gibi hiç rahatsız olmadan çıktı ve topunu oynadı. Özellikle 4 artı 1 konusunda iyi işler yaptı. Türkiye, çok iyi bir oyuncu kazandı. Ben çok mutluyum’’ dedi.

18.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim oyundan memnun

  Elvan’a büyük onur

  Yattara için 5 yıl gerekli

  Devler 2. kez Dünya Şampiyonasında

  Demirel: Daha iyisini yapacağız

  Fatih’in takımına para cezası

  Zafer’in hedefi her maçta gol atmak

  Haftanın hakemleri açıklandı

  Luciano’nun durumu belirsiz

  Pavel Nedved’ten buruk veda

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004