Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şampiyonlar Ligine 2 bilet

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçları bugün yapılıyor. G.Saray, İstanbul'da 5-2 yendiği Çek temsilcisi Mlada Boleslav önünde maça rahat çıkarken, F.Bahçe deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını elemesi için İstanbul'da en az 2-0 yenmesi gerekiyor.

F.Bahçe'nin işi zor

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanş maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 122. maçına çıkacak.Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak maç 21.00'de başlayacak. Karşılaşma Kanal D'den naklen yayınlanacak. Sarılacivertli ekip Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 121 maçta 37 galibiyet, 16 beraberlik ve 68 yenilgi aldı. Rakip fileleri toplam 135 kez havalandıran sarılacivertliler, kalesinde ise 215 gol gördü.Fenerbahçe, bugüne dek Avrupa kupalarında katıldığı 7 ön eleme turunda sadece 1 kez turu geçemedi. Avrupa kupalarında 8. kez ön eleme turu oynayan sarılacivertliler, daha önceki 7 ön eleme turunun 6'sında rakiplerini geçmeyi başarırken, sadece 1 kez elendi. Fenerbahçe bugüne dek 4 kez Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, 3 kez de UEFA Kupası'nda ön eleme oynadı.

Tuncay golünü at, tarihe geç

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Dinamo Kiev ile yapacağı maçta gözler Tuncay Şanlı da olacak. Milli futbolcu, 8 golle Cemil Turan ile birlikte Fenerbahçe'nin Avrupa'daki en çok gol atan oyuncusu durumunda Anelka'nın yokluğunda Dinamo Kiev maçında Fenerbahçe'nin en büyük gol ümitlerinden biri olan Tuncay, Ukrayna ekibine gol atarsa sarılacivertlilerin Avrupa'da en çok gol atan oyuncusu olarak tarihe geçecek. Tuncay, bu sezon 2. ön eleme turunda B36 Torshavn'a hem deplasmanda hem de İstanbul'da birer gol attı. Fenerbahçe'de Avrupa kupalarında Alex'in 4, Appiah'ın ise 3 golü bulunuyor.

G.Saray çok rahat

Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Galatasaray, Mlada Boleslav takımını eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılmak istiyor.İlk maçta rakibini 5 2 gibi bir skorla mağlup eden Sarı kırmızılı takım, bu akşam alacağı sonuçla taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Saat 20.30'da başlayacak ve Show TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşma öncesinde dün sabah Prag'a uçan Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Ümit Karan, Yalçın, Hasan Kabze ve Necati Teknik Direktör Eric Gerets tarafından İstanbul'da bırakıldı. Maç saatinde havanın yağışlı ve sıcaklığında 21 derece ile 12 derece arasında olması bekleniyor. Mestky Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson yönetecek. Avrupa'da 190 maç oynayan Galatasaray 70 galibiyet ve 72 yenilgi aldı. Kalan 48 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 19 maçta 246 gol atan Galatasaray, kendi kalesinde ise 277 gol gördü.

23.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  12 Dev Adam yine devleşti

  Şampiyonlar Ligine 2 bilet

  Ricardinho'dan 3 yıllık imza

  Apoel maçına 950 polis

  "1. Spor Zirvesi" bugün toplanıyor

  Fair Play için "Yeşil Bileklik"

  Sporcu sağlığı..

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004