Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bütçe iyiydi, faiz bozdu

ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, 2007 bütçesi ile ilgili olarak açıklanan ilk rakamların millî menfaatlere daha uygun bir özellik taşıdığını ifade ederek, “Bütçe Meclise doğru geldikçe işler değişti. Harcama kalemleri arttı ve millî menfaatlere uygun bölümleri IMF ve faiz lobilerinin menfaatleri istikametinde değişti” dedi.


Bütçe, güçlü Türkiye’nin bütçesi

Maliye Bakanlığınca hazırlanan 2007 yılı bütçesi, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan tarafından bağlanarak, TBMM’ye gönderildi.

KDV’de beyan süresi uzadı

Maliye Bakanlığı, Eylül 2006 dönemine ait katma değer vergisi beyannamelerinin verilme süresini, 26 Ekim akşamına kadar uzattı.


  TEPAV: Bütçe sekiz ayda açık verdi

Maliye’nin Ağustos sonunda 473 milyon YTL fazla verdiğini açıkladığı bütçe performansında ise aslında 1 milyar 48 milyon YTL açık verildiği iddia edildi.


  Türkiye, AB’nin 5’inci büyük pazarı

Türkiye, bu yılın Ocak-Temmuz döneminde AB’den gerçekleştirdiği 26.9 milyar avroluk ithalatla Japonya’yı geride bırakarak 5’inci büyük pazar konumuna yükseldi.


  Ceyhan’a enerji yatırımı

Kazak petrol şirketi Kaz Munay Gaz’ın Rafineri Grup Başkan Yardımcısı Şuhrat Danbay, Ceyhan’a yaklaşık 5 milyar dolarlık yatırım yaparak 3 bin kişiye iş imkânı sağlayacaklarını söyledi.


  Baykan’dan yeni kombiler

Her geçen gün hızla büyüyen ve ısıtma sektöründe konumunu güçlendiren Baykan Grup, yeni kombileri Nayla ve Naylaplus’u tanıttı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004