Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Senatoya'ya red çağrısı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) basın özgürlüğü temsilciliği, Fransız senatosuna, sözde Ermeni soykırımının reddedilmesinin suç sayılmasını öngören yasa teklifini kabul etmemeleri çağrısında bulundu.


Filistin yeniden referandum yolunda

Hamas hükümetinin gelmesiyle uluslar arası yaptırımlara maruz kalan, İsrailli askerin kaçırılmasıyla da İsrail’in ağır silahlı saldırılarına uğrayan F

Katsav istifa etsin

İsrail’de yapılan bir kamuoyu araştırması, katılımcıların üçte ikisinin, Cumhurbaşkanı Moşe Katsav’ın “istifa etmesi gerektiği” görüşünde olduğunu ort


  30 F-16'ya 2.9 milyar dolar

ABD Kongresi, Türkiye’ye 30 adet yeni F-16 “Block 50” tipi savaş uçağının satılmasını onayladı. Türkiye’nin, F-16’larla birlikte önerilen bütün ilgili sistemleri almaya karar vermesi durumunda, projenin bedelinin 2,9 milyar dolara yaklaşabileceği belirtildi.


  Türkiye’ye ‘radikal’ destek

İtalya’daki Radikal Partinin, Avrupa Parlamentosundaki (AP) iki milletvekili Marco Cappato ve Marco Pannella, Avrupa Konseyine ve Avrupa Komisyonuna dün sundukları bir önergeyle, AB Komisyonu Başkanı José Manuel Barroso’nun BBC’ye verdiği bir demeçte, Türkiye’nin tam üyeliği için 15-20 yıllık bir süre gerekebileceğinden söz etmesini eleştirdiler.


  Kuzey Kore: Güney’in ihaneti savaşa yol açacak

Kuzey Kore’de iktidardaki partinin yayın organında yer alan baş makalede, Güney Kore’nin komşusu Kuzey Kore’ye karşı uluslararası yaptırımlardan yana tavır almasının ihanet olduğu ve bu ihanetin savaşa yol açacağı belirtildi.


  Denemeden sonra ilk kez halka göründü

Kuzey Kore lideri Kim Jong-il, ülkesinde nükleer deneme yapıldığının açıklanmasından sonra ilk kez halka göründü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004