Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

CANKURTARAN GOLLER

UEFA Grup elemelerinde Tottenham-Beşiktaş ve Fenerbahçe-Newcastle maçları İngiliz basınında geniş yer buldu. İngiltere basını Türk takımları Beşiktaş ve Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Tottenham ve Newcastle'nin aldıkları sonuçlara yorum sayfalarında büyük yer verdi. Gazeteler, İngiliz takımlarının ''cankurtaran'' gollerine imza atan oyuncuları Tottenhamlı Berbatov ve Newcastleli Sibierski'yi de övdü.


Zico: Gruptan çıkabiliriz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, UEFA Kupası (H) Grubu'nda 10 yenildikleri Newcastle United karşısında golü yiyene kadar güzel bir mücadele or

Tigana: Dışarıda maç kazanmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Tottenham Hotspur gibi büyük bir ekibe karşı oynadıklarını, orta sahadaki problemi çözemediklerini ve maçı kayb


  Formula 1'de kim şampiyon olacak?

Dünyanın en fazla izlenen spor organizasyonlarından olan Formula 1'de 2006 sezonunun şampiyonu, Pazar günü Brezilya'da koşulacak yarış sonucunda belli olacak.


  Yao Ming: Çinliler 2008'de kibar olmalı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) forma giyen Çinli yıldız Yao Ming, 2008 Olimpiyatları öncesi vatandaşlarını nazik olmaları konusunda uyardı.


  Avrasya Maratonu heyecanı başladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 5 Kasım Pazar günü bu yıl 28.'sini düzenleyecekleri Kıtalararası Avrasya Maratonu'nun dünya platformunda iyi bir noktaya geldiğini, bunun da kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.


  Voleybolda G.Saray-F.Bahçe derbisi

Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde Galatasaray ile Fenerbahçe, sezonun ilk derbisinde bugün karşı karşıya gelecek.


  Jordan-Ronaldinho buluşması yarın

İspanya'nın Barcelona şehrine gelecek olan NBA'in efsane ismi Michael Jordan, Barcelona'nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Ronaldinho ile buluşacak.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004