Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

ABD zor durumda

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post’un haberinde, asker kayıplarındaki artışın kamuoyunda tepkiye yol açtığı ve 7 Kasım’da yapılacak Kongre seçiminde Başkan George Bush’un Cumhuriyetçi Partisi’nin yenilmesinin kuvvetle muhtemel görüldüğü hatırlatılarak, bütün bu gelişmelerin, mevcut Irak politikasının artık sürdürülemeyeceği sonucunu ortaya koyduğu yazıldı.


Moskova'da Kur'ân okuma yarışması

Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl 7’incisi düzenlenen Kur’an okuma yarışması mübarek Ramazan ayı kutlamalarına ayrı bir renk kattı.

Vatikan'dan güvene dayalı diyalog çağrısı

Vatikan'a bağlı kurumlardan biri olan Papalık Dinlerarası Diyalog Kurulu (PDDK), 40 yıldan beri gelenekselleştirdiği Ramazan ayı mesajını, bu kez, din


  Olmert İran’ı tehdit etti

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, İran’ın, ‘’nükleer hırslarından vazgeçmemesi durumunda ödeyeceği bir bedel olduğunu’’ belirtti.


  ABD’ye, üç ay içinde dört üst düzey ziyaret

Türkiye’den ABD’ye, gelecek üç ay içinde savunma alanında en üst düzeyde dört ziyaretin yapılacağı ve iki ülke arasındaki savunma ilişkilerinin görüşüleceği bildirildi.


  ABD Kongresi’ne ilk Müslüman aday

ABD şimdiden Kasım ayı başında yapılacak ara seçimlere kilitlendi. Ara seçimlerde ABD Kongresi ile Temsilciler Meclisi’nin neredeyse yarısı yeniden seçilecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004