Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cimbomun derdi yeni transferler

Turkcell Süper Lig’de geride kalan sezonu şampiyon olarak kapatan Galatasaray’ın transfer döneminde takıma yaptığı takviye çabaları şimdiye dek boşa çıktı. Yeni sezon için Okan Buruk, Tolga Seyhan, Inamoto, Mehmet Topal ve Carrusca’yı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda, bu oyuncuların ligde geride kalan 10 haftadaki performansları hayal kırıklığı yaşattı.

Turkcell Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor’u zorlu bir mücadelenin ardından 2-1 mağlup etmeyi başararak yeniden çıkışa geçme sinyali veren sarı-kırmızılılarda, kadronun güçlendirilmesi adına sezon başında transfer edilen futbolcuların kalan haftalardaki katkısı beklenen düzeye çıkamadı.

EN FAZLA SÜRE INAMOTO’NUN

İngiltere’nin West Bromvich Albion kulübünden transfer edilen Japon futbolcu Junichi Inamoto, yeni transferler içinde teknik direktör Erik Gerets’in en fazla tercih ettiği isim oldu. Japon futbolcu, 5. haftasından itibaren yetişebildiği Turkcell Süper Lig’deki Galatasaray’ın 6 maçından 4’ünde forma giyerken, bu karşılaşmaların da tamamında 90 dakika süre alarak 360 dakika sahada kalmayı başardı. Ligde forma giyemediği 2 maçta da yedek kulübesinde oturan Inamoto, Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’nda sarı-kırmızılı takımın Bordeaux ve PSV Eindhoven maçlarında 90 dakika sahada kalırken, yalnızca yolculuk öncesi hastalanması sebebiyle kadrodan çıkartıldığı Liverpool mücadelesinde takımdaki yerini alamadı.

OKAN BURUK VE TOLGA

SEYHAN ŞANS BULAMADI

Galatasaray’ın Beşiktaş’tan ayrılmasının ardından kadroya yeniden dahil ettiği eski futbolcusu Okan Buruk ile Ukrayna’nın Shakthar Donetsk takımından alınan millî futbolcu Tolga Seyhan, takımda en az süre alan isimlerden oldular. Ligde yalnızca Vestel Manisaspor maçında 90 dakika oynayabilen Tolga, dizinden geçirdiği ameliyat sebebiyle 1 ay takımdan uzak kalırken, Şampiyonlar Ligi’nde de hiç sahaya çıkamadı.

Okan Buruk ise Turkcell Süper Lig’de Gaziantepspor maçında 90, Konyaspor maçında 8 ve Kayseri Erciyesspor maçında ise 1 dakika sahada kalarak 99 dakika oynama fırsatı yakaladı. Eric Gerets tarafından Avrupa Şampiyonlar Ligi ön öleme turunda Mlada Boleslav karşısındaki ilk maçta 75, ikinci maçta ise 90 dakika sahada tutulan Okan, Inamoto’nun da takıma katılmasıyla grup maçlarında Belçikalı teknik adamın tercihi olmaktan çıktı.

ADRIAN CARRUSCA GÖZDEN DÜŞTÜ

Arjantin’in Estudiantes takımından büyük ümitlerle takıma dahil edilen 23 yaşındaki oyuncu Marcelo Adrian Carrusca, ilk haftalarda forma şansları bulmasına karşın, ardından teknik heyetin gözünden düştü. Ligin ilk maçında Ankaraspor maçında 62 dakika forma giyen Carrusca, tekrar ilk 11’de sahaya çıkma şansı yakalayamazken, ardından yedek olarak sahaya çıktığı 4 lig maçında ise toplam sadece 45 dakika sahada kalabildi. Son 6 lig maçında toplam 6 dakika süre alabilen Carrusca, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ise sadece Liverpool karşısında 4 dakika sahada kalabildi.

MEHMET TOPAL TECRÜBE KAZANIYOR

Sarı-kırmızılı yöneticilerin sürpriz bir şekilde Inamoto ile birlikte imza masasına getirdiği Mehmet Topal da takımda kadroya girmekte sıkıntı yaşayan oyunculardan oldu. Çanakkale Dardanelspor’dan alınan 20 yaşındaki oyuncu, ligde Denizlispor karşısında 90 dakika, Ankaragücü karşısında ise 14 dakika sahada kalırken, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ise Bordeaux maçında 14 ve Liverpool maçında da 45 dakika süre bulmayı başarabildi.

25.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Cimbomun derdi yeni transferler

  Hasan Kabze 47 dakika oynadı

  Büyüklerin golcüleri suskun kaldı

  Arda’sız G. Saray kupa mesaisinde

  Beşiktaş, Buca maçına hazır

  Güreşin kalbi Antalya’da atacak

  FORTİS TÜRKİYE KUPASI GÜNÜN PROGRAMI:

  Basketbol liginde 51 yabancı oyuncu bulunuyor

  Çinli güreşçi eğitim için Manisa’da

  2008 Bayanlar Bocce şampiyonası Türkiyede


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004