Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Büyüklerin golcüleri suskun kaldı

“Üç Büyükler’’ olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın forvet hattında yer alan bazı oyuncuları bu sezon gol yollarında etkisiz kalıyorlar.

Fenerbahçeli Deivid ve Semih, Galatasaraylı Hakan, Necati ve Hasan Kabze ile Beşiktaşlı Nobre ve Gökhan Güleç, 10 haftası geride kalan Turkcell Süper Lig’de bu sezon gol yollarında suskunluklarıyla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertlilerin gol umutları Deivid ve Semih ile Galatasaraylı Hasan Kabze lig maçlarında henüz golle buluşamazken, Galatasaraylı Hakan ve Necati, Beşiktaşlı Nobre ve Gökhan Güleç takımları adına sadece 1’er kez rakip fileleri havalandırabildi.

DEIVID VE SEMİH

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Deivid De Souza ile yıllardır yedek kulübesinden bir türlü kurtulamayan Semih Şentürk, Turkcell Süper Lig’de geride kalan 10 maçta henüz golle buluşamadı. Fenerbahçe’nin forvetlerinden sadece Sırp futbolcu Mateja Kezman, ligde 3 gole ulaştı.

NOBRE VE GÖKHAN GÜLEÇ

Beşiktaş’ın büyük umutlarla sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği ve Türk vatandaşlığına geçirerek Mert adını verdiği Nobre ile geçen sezonun flaş golcüsü Gökhan Güleç de bu sezon gol yollarında etkili olamayan isimlerden.

Nobre, 2 maç kırmızı kart cezası nedeniyle ligde forma giyemezken, 8 maçta sahada kaldığı toplam 602 dakika içinde sadece Kayseri Erciyesspor filelerini havalandırabildi. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen genç golcü Gökhan Güleç ise bu sezon 8 maçta toplam 379 dakika sahada kalıp sadece Ankaragücü’ne 1 gol atabildi. Beşiktaş’ın forvetteki isimlerinden en golcüsü, 4 golle Bobo.

25.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Cimbomun derdi yeni transferler

  Hasan Kabze 47 dakika oynadı

  Büyüklerin golcüleri suskun kaldı

  Arda’sız G. Saray kupa mesaisinde

  Beşiktaş, Buca maçına hazır

  Güreşin kalbi Antalya’da atacak

  FORTİS TÜRKİYE KUPASI GÜNÜN PROGRAMI:

  Basketbol liginde 51 yabancı oyuncu bulunuyor

  Çinli güreşçi eğitim için Manisa’da

  2008 Bayanlar Bocce şampiyonası Türkiyede


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004