Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

NBA'de Mehmet Okur şov

Utah Jazz'ın Warriors'u 106-82 yendiği maçta 21 sayıyla oynayan Mehmet Okur sahanın en skorer ismiydi.. Okur, maçı 12 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blokla tamamlayarak takımına galibiyeti getiren oyuncu oldu.. Bucks'un Kings'i 104-91 yendiği maçta Ersan İlyasova 4 sayı attı..

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA), TSİ dün sabaha karşı yapılan 9 maçla devam edildi.Mehmet Okur'un formasını giydiği Utah Jazz, sahasında konuk ettiği Golden State Warriors'u 106-82 yenerken, ''double-double'' yapan Okur sahanın da en skorer ismi oldu. Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 35 dakika sahada kalan Mehmet Okur, 2 kez kullandığı 3 sayılık atışlar ile 1 kez kullandığı serbest atışı sayıya çevirirken, 11 kez denediği 2 sayılık atışların da 7 tanesinde başarılı oldu ve karşılaşmayı 21 sayı, 12 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ve 2 blokla tamamlayarak, takımına galibiyeti getiren oyuncu oldu. Jazz'da 17 sayı ve 14 ribauntda ''double-double'' yapan Carlos Boozer ile 17 sayı ve 2 asistle maçı tamamlayan Cj Miles, galibiyete önemli katkıda bulundular.

ERSAN SAYIYLA TANIŞTI

Bu sezon Milwaukee Bucks formayı giymeye başlayan Ersan İlyasova, NBA'deki ilk sayılarını Sacramento Kings karşısında buldu. Bucks'ın sahasında konuk ettiği Kings'i 104-91 yendiği maçta 4 dakika oyunda kalan İlyasova, maçı da 4 sayı ve 1 ribaundla tamamlayarak ligdeki ilk sayılırını bulmuş oldu.

06.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FESTİVAL GİBİ MARATON

  NBA'de Mehmet Okur şov

  Filede dünyanın ilk 16'sına girdik

  Trabzon, zirve yarışında ağır yara aldı

  Tebrikler Sakarya

  Sivas'a ne oldu?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004