Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DOĞAN MEDYAYA KIZDI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2 defa istifa ettiği yolundaki haberleri yalanladı. Doğan, "Yönetim kovmadığı müddetçe Trabzon'dan ayrılmayacağım, istifa etmeyeceğim" dedi. Doğan, medyaya kızgın olduğunu, bundan sonra basın toplantısı yapmayacağını açıkladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2 defa istifa ettiği ve yönetim kurulu tarafından istifaları kabul edildiği şeklinde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve asla böyle bir şey olmadığını söyledi. Doğan, düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarına zaman zaman sitemde bulunurken, soru sorulmasına da izin vermedi.

HİÇ İSTİFA ETMEDİM

''Bunların dışında başka şeyler anlatmak istiyorum'' diyen Doğan, şöyle konuştu: ''İnanın ben çok rahatım. Yüz ifademden bir şeyler çıkararak insanlar yorum yapıyorlar. Bir şey beni çok üzüyor, çok yalan haberler ile oyuncularım meşgul ediliyorlar. Bunlar genç oyuncular, sahada verdikleri verime, ayaklarına bakıldığı bir ortamda, çok sağlıklı bir ortam yok. Onları sağlıklı hale getireceğiz, ama takdir edersiniz ki şu ana kadar ki eleştirilerin hiçbirine cevap vermedim. İnsan köşe yazısını yazar, taktik ve oyunla ilgili eleştiriler yapar, onlara saygı duyarım, ama bir şeye asla saygı duymam. Ziya Doğan, iki kere istifa etmiş yönetim kurulu tarafından istifaları kabul edilmemiş diye haberler yanlış bilgilendirmelerdir. Böyle bir şey asla olmamıştır. İçimizde her meslekte art niyetli insan olabilirler.

ASILSIZ HABERLER

Transfer haberleri çıkıyor gazetelerde. Şu ana kadar yedek kalecilerim dışında hepsi gönderildi. Her hafta 12 kişi gidiyor. Fatih, Şimek, Hüseyin gönderildi, gönderilmeyen yok. Bunlara inanamıyorum. Futbolcuların belirli dönemlerde medyada her yere yardımcı olmak bazında kim isterse görüşmesini sağlıklı şekilde yaptırdık, ama bazı oyuncuların ağzından demeçler çıkıyor. Futbolcu, konuşmadım diyor. O zaman biz nasıl doğru bilgilendirebiliriz.'' Geçen hafta Szmykowiak ve Celaleddin'in kadro dışı bırakıldığı şeklinde gazetelerde haberler çıktığını kaydeden Doğan, şöyle konuştu:

LAZARONİ'Yİ SUÇLAMADIM

''Ben umursamıyorum, ama genç oyuncular etkisinde kalıyor. Bu oyuncular idmanda senle görüşmek istiyoruz dediler. Ben kızdım hatta. İlkeli, prensipli bir teknik adamım. Kadro dışı bırakmak istersem ben bırakırım. Yönetim kurulu etik değerler haricinde kadro dışı bırakmaz. Biz etkilenen oyuncuları düzeltmekle meşgulüz. Bundan sonra basın toplantısı yapmayacağım. Web sitemi kurduk, Trabzonspor'un da Web sitesi var. Oradan açıklama yapacağım. Haftada bir gün basın toplantısını oradan alabilirsiniz. Çünkü yapıyorum, bir kelime söylüyorum. O kelime alınıp, başka yerlere getiriliyor. Lazaroni'yi suçlayacak hiçbir şey söylemedim.''

08.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DOĞAN MEDYAYA KIZDI

  Mehmet ve Hidayet coştu

  Terim: Önder için hep red cevabı aldık

  Hedefim Dünya Şampiyonluğu

  Liderlik el değiştirdi

  Neden başarısızlar?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004