Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Liderlik el değiştirdi

2. lig A kategorisi yine sürpriz maçlara sahne oldu. G.Birliği Oftaş son haftaların formda ekibi Orduspor karşısında zorlandı. Kasımpaşa, A. Sebat'ı 6 golle uğurladı. İstanbul B.Bl. deplasmanda Elazığspor'u safdışı bırakarak zirvede liderliği yeniden ele geçirdi. İstanbulspor ise Diyarbakır'ı evinde yenme başarısını gösterdi.

Aslında bu ligi seyiretmenin,takip etmenin her ne kadar zevkli yanları olsa da düşündürücü yanlarına da şahit olmaktayız. Örneğin Elazığspor'un anlamakta zorlanıyor. Üst üste teknik direktör değiştirmesine rağmen yine başarı gelmiyor. Malatyaspor'da aynı durumda. Karşıyaka beraberliğiyle birlikte Hayati Palancı istifasını sundu. Yönetim radikal kararlar aldı. Celil, Şenol kadro dışı kaldı. A. Sebatspor'un hali üzüntü verici. Averaj takımı oldu çıktı. G.Antep B.Bld Suat Kaya ile çıktığı 2. maçını da kazandı. Mardin ve Kocaeli aynı geçen sezon olduğu gibi istikrarsız sonuçlar alıyor.

Kasımpaşa, evinde Sebat'a adeta gol oldu yağdı. 6 gollü galibiyet ile birlikte zirve yarışında iddialı olduğunu gösterdi. İstanbul B.Bld, Elazığ'da hem 3 puan, hem de liderliği devraldı. İstanbulspor, Diyarbakır'ı deplasmanda yenme sürprizini yaşattı. Bu galibiyet onları yeniden havaya sokabilir. G.Birliği Oftaş, Orduspor engelini geçemeyince liderlikten oldu.

Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Tecrübe denilen kavram bu ligde yok. Koşan ve mücadeleyi 90 dakika bırakmayan ekip kazanmasını biliyor.

Said YALÇIN

08.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DOĞAN MEDYAYA KIZDI

  Mehmet ve Hidayet coştu

  Terim: Önder için hep red cevabı aldık

  Hedefim Dünya Şampiyonluğu

  Liderlik el değiştirdi

  Neden başarısızlar?


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004