Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Misstanbul Evleri’ne büyük ilgi

Tüketiciye sunduğu imkânlar sebebiyle diğer konut projelerinden farklı bir yere sahip olan Misstanbul Evleri’ne olan büyük ilgi sürüyor.

İstanbul’un hızla gelişmekte olan yeni çekim merkezi İkitelli – Başakşehir bölgesinde yer alan Misstanbul Evleri, Atatürk Havaalanı’na 20 dakika, çevreyoluna ise 10 dakika mesafede bulunuyor. Araç ve yaya yolları dahil toplam alanın yüzde 87’sinin sosyal donatı ve yeşil alanların oluşturduğu Misstanbul Evleri projesi 24 blokta 936 daireden oluşmakta; 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dubleksler olmak üzere, farklı metrekarelerde (122 m2’den 236 m2’ ye kadar) dört tip konut bulunuyor.

Projenin en dikkat çeken özelliklerinden biri geçmişle modern teknolojiyi ustaca harmanlamış olması. Dış dizaynda geleneksel bir perspektif dikkat çekerken iç dekorasyonda ise modern çağın tüm imkânları en kaliteli biçimde sunuluyor. Misstanbul Evleri, cumbaları ve dış kaplamada kullanılan küfeki taşı nedeniyle Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyor. İstanbul ve yakın çevresindeki ocaklardan elde edilen bu malzeme Mimar Sinan ve diğer Osmanlı mimarlarının eserlerinde daima ana yapı malzemesi olmuş. Daire içlerindeki malzemeler ise piyasanın kendi alanındaki en önemli markalarından yapılmış.

TOKİ iştiraki olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile gelir paylaşımı esasına göre projelendirilen ve Tek Çelik A.Ş. tarafından inşa edilen Misstanbul Evleri’nin resmi teslim tarihi 01 Ocak 2008. Bilgi için Tel: 0 212 671 76 80-81-82

Yeni Asya / İSTANBUL

14.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Çalışanlar mutsuz

  E-devlet 2007’de hizmete girecek

  Asgarî ücrette ikinci tur yarın

  Ceyhan’da arsa fiyatları 15 kat arttı

  Anadolu Yaklaşımı KOBİ’lere can simidi olacak

  DB: Cari açık azalacak

  MB rezervi, ABD bonosu

  Trakya’da doğal gaz umudu

  Misstanbul Evleri’ne büyük ilgi


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004