Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş'ın zor sınavı

Temsilcimiz, UEFA Kupası 2. tur son maçında bugün deplasmanda Alman Bayer Leverkusen önünde berabere kalsa dahi tur atlayacak. Kanal D saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı naklen yayınlayacak. Siyah-beyazlılar, bugüne kadar Alman takımlarıyla yaptığı 4 maçtan da yenilgi ile ayrıldı..

Beşiktaş, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımıyla bugün yapacağı UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu 4. ve son maçıyla birlikte, Avrupa kupalarında 116. karşılaşmasına çıkacak. Bay Arena Stadında saat 21.30'da başlayacak karşılaşma Kanal D ekranından canlı olarak yayınlanacak. Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 9 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. ''Kara Kartallar'', bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 115 maçta, 35 galibiyet, 54 yenilgi, 26 da beraberlik aldı. Avrupa'da bugüne dek rakip fileleri toplam 133 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 176 gol gördü.

ALMANLARI YENEMİYOR

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında bugüne dek Alman takımları ile 4 maç yaparken, bunların hepsini kaybetti.1989-90 sezonunda Kupa Galipleri Kupası'nda Borussia Dortmund takımıyla karşılaşan Beşiktaş, İstanbul'da 1-0, Almanya'da ise 2-1 kaybederek kupanın dışında kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde 1997-98 sezonunda Bayern Münih takımıyla aynı grupta yer alan ''Kara Kartallar'', 2 karşılaşmayı da 2-0 kaybetti. Siyah-beyazlılar, yitirdikleri 4 maçta sadece 1 gol atarken, kalesinde ise toplam 7 gol gördü.

TEK GOL

GÜLTİKEN'DEN

Beşiktaş'ın Alman takımlarına karşı tek golünü, şu anda siyah-beyazlı kulüpte idari menajer olarak görev yapan Ali Gültiken attı. Siyah-beyazlıların bugünkü rakibi Bayer Leverkusen ise daha önce Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldı. 2001-02 sezonundaki bu eşleşmede Alman takımı 2 maçı da 2-1'lik skorlarla kazandı.

14.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe "yola devam" dedi

  Beşiktaş'ın zor sınavı

  G.Saray defansı yol geçen hanı

  Sam: Kadın boksöre karşıyım

  Serhat 2 milyon Avro'ya satışta

  Pemra Dubai'de ilk turu geçti

  Özgürcan fair-play ödülünü alıyor

  Doğan, Tolga, Adem ve Erdinç'i geri istedi

  Brezilya 2014 kupasına talip

  Gözler transferde


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004