Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Doğan, Tolga, Adem ve Erdinç'i geri istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımın huzurunu bozan şer odakları olduğunu ve bunu temizlemek için her şeyi yapacağını söyledi.

Doğan, yerel bir gazeteye verdiği röportajda, takımla kendisi arasına girerek huzur bozan şer odakları olduğunu öne sürerek, ''Bunları temizlemek için her şeyi yapacağım. Futbolcularımı baştan çıkartarak ahengi bozuyorlar. Bu şer odakları ile mücadele ederek, takımda disiplini sağlayacağım. Başarılı olabilmemiz için bunu yapmak zorundayız'' dedi.

Kulüp başkanı Nuri Albayrak ile bu yönde görüştüğünü ifade eden Doğan, Albayrak'ın da kendisiyle aynı fikri paylaştığını ve kendisine destek verdiğini kaydetti.Doğan, devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıda Trabzonspor'u hak ettiği noktaya çıkaracaklarını ifade ederek, ''Ankaraspor maçında galibiyet bunun ilk adımıydı. Rakibimizi kupada da yenerek devreyi güzel kapatmak istiyoruz. Trabzonspor için ikinci yarı çok farklı olacak. Bunun için her şeyi yapacağız'' dedi.

Doğan, Trabzonspor'da devre arasında takımdan 1-2 değil, birçok oyuncunun gideceğini belirtti. Doğan, Galatasaraylı Tolga Seyhan, Ankarasporlu Adem Koçak ve Sakaryaspor'da oynayan kiralık oyuncuları Erdinç Yavuz'u istediğini belirterek, ''Bu oyuncuların alınmasını istiyorum, ancak tabi ki şartların uyup uymamasını başkanla yapacağımız görüşmede masaya yatıracağız'' dedi.

14.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe "yola devam" dedi

  Beşiktaş'ın zor sınavı

  G.Saray defansı yol geçen hanı

  Sam: Kadın boksöre karşıyım

  Serhat 2 milyon Avro'ya satışta

  Pemra Dubai'de ilk turu geçti

  Özgürcan fair-play ödülünü alıyor

  Doğan, Tolga, Adem ve Erdinç'i geri istedi

  Brezilya 2014 kupasına talip

  Gözler transferde


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004