Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

POLAT: BU KADRO YETERLİ

Galatasaray Kulübü Başkan yardımcısı Adnan Polat, transferi kapattıklarını söyledi. Polat, ikinci yarı için transferi kapattıklarını belirtirken, girişimde bulundukları Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ün de Türkiye'ye gelmeyi düşünmediklerini kaydetti.

Polat, Galatasaray'ın kadrosunu yeterli bulduklarını ifade ederek, ''Takviyeye gerek yok. Yıldıray ve Hamit'i birer kez aradım, ama kendileri Türkiye'ye gelmeyeceklerini söylediler. Ne yurt içinden, ne de yurt dışından transfer yapmayacağız. Transferi kapattık'' ifadelerini kullandı. Ayrıca, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Antalya kampında denedikleri Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Osnabrück'de forma giyen Bilal Aziz için girişimde bulunduklarını, bu oyuncuyu almaları halinde ise kiraya vermeyi planladıklarını belirtti.

DÜN DE ÇALIŞTI

Öte yandan Galatasaray, Denizlispor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ertesinde çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı basına açık antrenmanla sürdürdü. Antrenman teknik direktör Erik Gerets yönetiminde saat 11.05'te merkez sahada başladı. Bu sabah yapılan antrenmanda oyuncular, devre arası kampı başlangıcında sağlık ekibi tarafından yapılan performans testlerinde elde edilen değerlere uygun olarak, teknik heyet tarafından her bir oyuncu için farklı olarak belirlenen nabız aralıklarında, amaca yönelik rejenerasyon ve kondisyon koşuları yaptılar.

HAKAN DA İDMANDA

Denizlispor karşılaşmasında ilk onbirde görev alan oyuncular 2x20 dakikalık aerobik koşu sonrasında maç ertesi rejenerasyon çalışmalarını sağlık merkezinde terapi seanslarıyla tamamladılar. Maçta sol arka adalesindeki zorlanma nedeniyle oyunu terk eden Cihan Haspolatlı'nın stadda başlayan tedavisine bu sabah sağlık merkezinde devam edildi. Maçta aldıkları darbelere bağlı küçük sakatlıkları bulunan Marcelo Carrusca, Mehmet Güven ve Hasan Kabze'ye ise rejenerasyon antrenmanı sonrasında sağlık merkezinde tedavi uygulandı. 65 dakika süren antrenman soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı. Çalışmada Hakan Şükür takımla birlikte çalışmaya başladı. Denizlispor maçında baldırına bir darbe alan Arda Turan'ın tedavisi ise sağlık merkezinde yapıldı.

22.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  POLAT: BU KADRO YETERLİ

  DEİVİD: LİGE HAZIRIM

  Sivas kupada umduğunu bulamadı

  Sakarya, Şaban Yıldırım'la anlaştı

  Organizasyon var, oyuncu yok

  G.Afrika'da fırtına sahayı karıştırdı

  Bahreyn Briegel'in görevine son verdi

  Romanya futbola AB kriterleri getirdi

  Utah Mehmet'le coştu

  Hidayet yetmedi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004