Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yüksek faiz istihdamı ezdi

TİM Başkanı Oğuz Satıcı, ekonomideki büyümenin istihdamı arttırmadığını belirterek, “Bizim uzun yıllardır anlatmaya çalıştığımız; uygulanan yüksek faiz, düşük kur politikasının, üretimi, üreticiyi, ihracatçıyı ezdiğini söylediğimizde bunun altında istihdamın ezileceğine de hep işaret ettik. Yüksek faiz düşük kur politikası istihdamı ezdi” dedi.


Para politikası duyarlı olacak

Merkez Bankası tarafından, 2006’da ‘enflasyon hedefindeki sapma nedenleriyle’ ilgili hükümete gönderilen mektupta, “önümüzdeki dönemde, para politikas

İşsizlik hangi yaş grubunda yaygın?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Araştırma Merkezi (TEKAM) Müdürü Prof. Dr. Muammer Kaya, işsizliğin, 15-24 yaş arasındaki genç, 55-64 yaş a


  Hyundai'den bir yenilik daha

Türk Otomotiv Sektörü’ne son yıllarda yepyeni bir soluk getiren Hyundai; imza attığı ilklerin arasına bir yenisini daha ekledi. Hyundai, sektörde ilk kez uygulanmaya başlanan ve tüm modeller için sunulan 5 Yıl Mekanik Garanti ve Medline Acil Sağlık Hizmeti gibi çalışmalarla birlikte yepyeni bir hizmeti daha Türkiye’de uygulayan ilk ve tek firma olacak.


  “Türkiye, Rus gazına mahkûm bırakılıyor”

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabiî Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, ‘’Türkiye’nin pahalı Rusya gazına mahkûm bırakıldığını’’ savundu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004