Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Hyundai'den bir yenilik daha

Türk Otomotiv Sektörü’ne son yıllarda yepyeni bir soluk getiren Hyundai; imza attığı ilklerin arasına bir yenisini daha ekledi. Hyundai, sektörde ilk kez uygulanmaya başlanan ve tüm modeller için sunulan 5 Yıl Mekanik Garanti ve Medline Acil Sağlık Hizmeti gibi çalışmalarla birlikte yepyeni bir hizmeti daha Türkiye’de uygulayan ilk ve tek firma olacak.

Türkiye çapında bulunan tam 78 Hyundai Yetkili Satıcısı, Hyundai’nin araçlarındaki yüksek üretim kalitesini artık tüketiciye sunduğu hizmete de yansıtıyor. Türkiye’de kalite standardını en üst seviyede belirleyen TSE (Türk Standardları Enstitüsü) ile yapılan çalışma sonucunda, Hyundai’nin 50’den fazla ilde faaliyet gösteren bütün Hyundai Yetkili Satıcıları, ISO 9001 Kalite Standardı Belgesi’ni almaya hak kazandı. Böylece Hyundai, tüm yetkili satıcılarıyla ISO 9001 belgesini alan ilk ve tek firma oldu.

ISO 9001 Kalite Standardı Belgesi sayesinde Türkiye’deki tüm Hyundai Yetkili Satıcıları, ziyaret eden tüm müşterilere daha yüksek seviyede kaliteli hizmet sunacak ve tüketicinin tüm istek ve beklentilerini karşılayan hizmetleri TSE’nin belirlediği kurallar çerçevesinde verecek.

23.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüksek faiz istihdamı ezdi

  Para politikası duyarlı olacak

  İşsizlik hangi yaş grubunda yaygın?

  Sabancı: Vergi sistemi beklentileri karşılamıyor

  Hyundai'den bir yenilik daha

  “Türkiye, Rus gazına mahkûm bırakılıyor”


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004