Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Potada ayağa kalktık

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, "Bu sezon Beko Ligi çok gelişti. 2010 Türk basketbolu için bir dönüm noktası olacak. Bundan sonra Türk basketbolu daha da iyi yerlere gelecektir. Son yıllarda Avrupa'da Türkiye ve İspanya basketbolda en çok gelişme gösteren ülkeler oldu" dedi.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Beko Basketbol Ligi'nin bu sezon çok geliştiğini söyledi. Demirel, NTV'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, ligin gelişiminden çok memnun olduğunu ifade ederek, ''Ligin ilk yarısı geride kalırken İstanbul'un dışında Ankara'dan Türk Telekom'un lider bitirmesi ligin geldiği noktayı çok iyi gösteriyor. Özellikle son hafta yapılan karşılaşmalar büyük heyecan içinde geçti. Salonlarda böyle kaliteli basketbol oynandığında seyircilerin de ilgisi artıyor ve bundan kulüpler de memnun kalıyor'' diye konuştu.

ÜLKER 4 TAKIMA SPONSOR

Ligleri geliştirmek için birçok proje üzerinde çalıştıklarını ifade eden Demirel, ''Takımlar için bir bütçe ayarlaması yapacağız ve artık takımlar liglerde yer almak için belli bir bütçe belirlemek zorunda olacaklar. Tabii ki, Beko'nun da basketbola destek vererek lige sponsor olması kaliteyi artırırken, Ülker'in de 4 takıma sponsor olması bu yükselişe önemli katkı yaptı'' dedi. Turgay Demirel, 2010 yılında ev sahipliğini Türkiye'nin yapacağı Dünya Şampiyonası için yapılan tesisler hakkındaki soruya şöyle cevap verdi:

2010 DÖNÜM NOKTASI

''Her şeyden önce 2010 Türk basketbolu için bir dönüm noktası olacak. Bundan sonra Türk basketbolu daha da iyi yerlere gelecektir. Zaten son yıllarda Avrupa'da özellikle Türkiye ve İspanya basketbolda en çok gelişme gösteren ülkeler oldu. Şampiyonayı en iyi şekilde yapabilmek için buna uygun projeler gerçekleştirdik ve yerel yönetimlerinde işin içine girmesi ile projelere start verdik. Ankara ve Antalya'da yeni salonlar yapacağız. İzmir'de ise Üniversiad için yapılan Halkapınar Spor Salonu'nu kullanacağız. İstanbul'da ise yeni projeler geliştirdik. Bunun için yer saptadık, bu konudaki çalışmalarımızı da ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız.''

23.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Potada ayağa kalktık

  Kupada büyükler birbirine düşmedi

  Bu kadro ile şampiyonluğu kovalayacağız

  Demirören: Tek yumruk olmalıyız

  Süper Ligde 2. yarı bu hafta başlıyor

  Rumenlerin ünlü atleti kazada öldü

  Ofsayt kuralı değişmesin

  Efes'in son maçı 1 Şubat'ta

  Tüm Avustralya'yı kaykayla geçti

  Eller, 1 milyon Avro'ya Madrid'e gitti


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004