Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Protestoya cevap 10. Yıl Marşı

Gaziantep Üniversitesi’nin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde “Askerî derbe istemiyoruz” sloganlarıyla protesto edilen Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, aynı gün katıldığı bir başka toplantının sonunda salondakilere 10. Yıl Marşı’nı söyletti.


Neden susuyorlar?

Nokta dergisinde yayınlanan günlükle ilgili tartışmalar sürerken, “Günlüğüm yok, hatıratım var” diyen Örnek ve kendi adının geçtiği bölümde yazılanlar

Darısı Türkiye’nin başına

MAZLUMDER Kütahya Şube Başkanı Selahattin Üneş, Tunus’ta başörtüsü yasağı sorununun çözümü için masaya oturulduğunu hatırlatarak, “Darısı bizimkilerin


  Muhsin Yazıcıoğlu: Alperen Ocaklarına tezgâh kuruldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, “Alperen Ocaklarının, Hrant Dink cinayetiyle suçlanması kurulan bir tezgâhtır” dedi.


  Arınç’tan “TBMM-terör örgütü irtibatı” iddialarına tepki

TBMM Başkanı Bülent Arınç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ın söylediği iddia edilen, “teröristler arasında TBMM ile irtibatı halen devam edenlerin bulunduğu” yönündeki sözlerini, “TBMM ile bir terör örgütü arasında irtibat olduğunu düşünmek bile çok acı bir olaydır. Böyle bir şey varsa gerekli olan her şey yapılır” diye değerlendirdi.


  Nimet Çubukçu: Sorunlar eğitimle çözülür

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu,”Ülke olarak yaşadığımız bir çok sorunun kaynağı eğitim olduğu gibi, çözüm yolunun da eğitimden geçtiği bir gerçektir’’ dedi.


  Isparta beşik gibi

Isparta’da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki iki depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Isparta ve ilçelerinin yanı sıra Burdur ve Afyonkarahisar’da da hissedilen depremlerin hasar yapıcı türde olmadığı belirtildi. Vatandaşlar geceyi dışarıda ateş yakarak geçirdi.


  En yüksek bayrak Zeytinburnu’na dikildi

Türkiye’nin en yüksek bayrağı Zeytinburnu’na dikildi. Zeytinburnu Belediyesi tarafından yaptırılan bayrağın yüksekliği 70 metre, büyüklüğü ise 337.5 metrekare.


  Kaçakçılık çetelerine ağır darbe

Yozgat’ta, sahte evrakla araçların fenni muayenelerini yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 26 kişiden 10’u tutuklandı.


  Milletvekili, lise yaptıracak

Mardin bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez’in, Nusaybin ilçesinde 18 derslikli lise yapacağı bildirildi.


  Atalay: siyaset kurumu yıpranmamalı

Devlet Bakanı Beşir Atalay, Türkiye’de uzun süre toplumla siyaset arasında güvensizlik doğduğunu, siyaset kurumunun adeta güvenilmez bir duruma düştüğünü belirterek, ‘’Ülkemizin daha rahat konuşulur, demokrasinin yerleştiği bir ülke olmasını istiyorsak, siyaset kurumuna ihtiyaç var. Siyaset kurumunun yıpranmaması lâzım’’ dedi.


  Halihazırda kuraklık zararı yok

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Hububat Gözlem Raporlarına göre, halihazırda kuraklık zararı olmadığını belirterek, “Kuraklıkta, Mart-Nisan dönemi yağışları belirleyici olacaktır” dedi.


  Özatağ, Mevlid Kandili’nde hastaları ziyaret etti

DYP Kütahya İl Başkanı İlhami Özatağ ve yönetim kurulu üyeleri, Mevlid Kandili’nde hastanede hastahaları ziyaret etti.


  Akarsularımız boşa akmasın

Yarımada Çevre Platformu Dönem Sözcüsü Ümit Bora, Türkiye’de akarsuların büyük bir bölümünün boşa aktığını belirterek, bunların acilen ele alınacak bir planlamayla kuraklık çekilen bölgelere taşınabileceğini bildirdi.


  Günlüğünü miras bırakacak

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Çamlıca köyünde yaşayan 70 yaşındaki Fethi Ertan, yarım asırdır tuttuğu günlüğüne hayatını, köyünü, Türkiye’de ve dünyada olup bitenleri yazıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004