Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yıldırım: Aman dikkat

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 100. yıl hayallerinin gölgelenmesine asla izin vermeyeceklerini belirterek, "Taraftarımızın da özellikle bu dönemeçte üzerlerine önemli görevler düşüyor. Hiçbir zaman Fenerbahçeli olarak kabul edemeyeceğim birkaç kişi yüzünden tribünlerde çıkan olayların cezasını özellikle şu dönemde camia olarak çekmemek için, hepimizin daha dikkatli olması gerekiyor" uyarısında bulundu.


Türkiye'de oynamak zor

Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Delgado, takımın kilit adamı olmadığını belirterek, "Türkiye'deki futbolcular çok zeki. Topa vurmadan, pasımı vermed

Demirören: Tahriklerden kaçının

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu sezon hem Süper Ligi kupasını hem de Türkiye Kupası'nı müzelerine götüreceklerini, bunun içinde tarafta


  G.Saray, A.Gücü engelini aşar mı?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında lider Fenerbahçe'nin 9 puan arkasında bulunan Galatasaray, Ankaragücü ile bugün deplasmanda karşılaşıyor.


  Alex: Brezilya'ya geri dönmem

Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, bugün Milliyet Gazetesi'nde Mehmet Çiftçi imzası ile yayımlanan haberin baştan sona yalan ve uydurma bilgiler içerdiğini belirterek, "Yalanların en büyüğü." dedi.


  İstanbul Cup sınıf atladı

Bu yıl 3. kez gerçekleştirilecek İstanbul Cup Tenis Turnuvası'na WTA'den sevindirici haber geldi.


  Mehmet de yetmedi

Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz, son 15 maçtır deplasmanda yenildiği San Antonio Spurs karşısında yine galip gelemedi ve sahadan 102-93 yenik ayrıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004