Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Nisan 2007
Mehmet Fırıncı ve Mehmet Kutlular ; Mehmet Emin Birinci'yi anlattı...indirmek ve dinlemek için tıklayınız

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Türkiye en golcü 8. ülke

Avrupa futbolunun en gollü ligi Hollanda'da. Hollandalı futbolseverler 31 haftalık lig maratonunda toplam 822 gol görürken, İngiltere Premier Ligi 786 golle ikinci, İtalya Serie A ise 750 golle üçüncü oldu. Futbol kalitesi sık sık eleştirilen Türkcell Süper Lig ise 577 golle 8. sırada yer aldı.


Erciyes'e kazanma ruhunu getirdim

Ligin ilk yarısında aldığı sonuçlarla dibe demir atan takımı Kayseri Erciyes'i ikinci yarıda ayağa kaldıran genç teknik adam Bülent Korkmaz, istikrarl

Alex: F.Bahçe'de kalacağım

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, şampiyonluğa olan inancını vurgulayarak, sarı-lacivertli taraftarların kutlamalar için şimdiden ba


  Zico'nun 27 yıllık hayranı geliyor

Fenerbahçe teknik direktörü Arthur Zico hayranı 37 yaşındaki Alexandre Brezilyalı teknik adamı görmek için İstanbul'a geliyor.


  Zelenka neden geldiğini anlattı

Vestel Manisapor'un yıldız futbolcusu Lukas Zelanka, Vestel Manisaspor ile Sakaryaspor arasında oynanan karşılaşmada maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın doğru olanı yaptığını söyledi.


  Edu'ya 3 maç ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yaptığı toplantıda görüştüğü dosyaları karara bağladı ve yine çok önemli cezalar verdi.


  Formula 1'de Bahreyn heyecanı

Dünyanın en çok seyirci toplayan otomobil sporlarından biri olan Formula 1'de sezonun 3. yarışı bu hafta sonu Bahreyn'de yapılacak.


  Kobe'nin 50 sayısı yetmedi

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'ne (NBA) TSİ dün sabaha karşı yapılan 2 maçla devam edilirken, Los Angeles Lakers, ünlü yıldızı Kobe Bryant'ın 50 sayısına karşın Los Angeles Clippers'a 118-110 yenildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004