Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Mayıs 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

41 yaşındaki Romario 1000. golünü attı

Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Romario, 41 yaşında olmasına rağmen top koşturduğu futbol sahalarında kariyerinin 1000. golüne ulaşarak önemli bir başarıya imza attı.

Brezilya Ligi'nde Vasco de Gama forması giyen ve ilerlemiş yaşına rağmen kariyerinde 1000 gol barajını aşmak için sahalarda ter döken Brezilyalı ünlü futbolcu Romario, bu emeline sonunda ulaştı. Romario, takımının Pazar günü Sport Recife'yle yaptığı ve 3-1 kazandığı maçta penaltıdan attığı golle kariyerinin 1000. golüne imzasını attı. Vasco de Gama'nın Sao Januario Stadyumu'nda oynanan maç, Romario'nun golünden sonra yaklaşık 15 dakika durdu. Romario'nun göz yaşlarına engel olamadığı gol sevincine çok

sayıda taraftar ve diğer futbolcuların yanı sıra karşılaşmayı takip eden medya mensupları da katılınca saha içerisindeki gol sevinci dakikalarca sürdü. Romario'nun kutlamalarda sırtında 1000 yazan özel numaralı bir forma giymesi dikkat çekti. Romario maçtan sonra yaptığı açıklamada, başta ailesi ve arkadaşları olmak üzere kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Romario, kendi yaptığı hesaba göre, genç takımlar ve amatör takımlarda oynadığı maçlarda attıkları golleri de hesap ederek 1000 gole ulaştığını bildiriyor. Yani, Romario'nun rekoru kendi hesabına göre. Zaten Vasco de Gama'nın resmi internet sitesinde yer alan bir bilgide de Romario'nun attığı gollerin dökümü verilirken, gollerin bir kısmının amatör ve genç takımları içermesi dikkat çekiyor.

22.05.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  En ağır ceza verilsin

  Kim düşecek, kim kalacak?

  2. yarının lideri Trabzon

  Kurtar: Ligde kalmalıyız

  Çaykur Rize'nin umudu Sakarya

  F.Bahçe bayrağı Everest Zirvesinde

  Beşiktaş'ın en kısır sezonu

  41 yaşındaki Romario 1000. golünü attı

  Kim düşecek hâlâ belli değil

  Alkışı haketmek

  Dediklerimiz oldu

  Organize hareket


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004