Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Kasım 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Tarihî Kapalıçarşı 2010’a hazırlanıyor

“İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’’ hazırlıkları kapsamında tadilat yapılan tarihî Kapalıçarşı’da, telefon ve elektrik kablolarının yer altına alınacağı ve çevresinde bulunan bazı kaçak binaların yıkılacağı bildirildi.



Çalıkuşu’nun evi kamulaştırılmıyor

Yazar Reşat Nuri Güntekin’in ünlü eseri ‘’Çalıkuşu’’nun bir bölümünün yazıldığı söylenen ve restore edilmek amacıyla kamulaştırılan evin kamulaştırma kararı iptal edildi.



Saltanatın dervişleri, dervişlerin saltanatı

Suna ve İnan Kıraç Vakfı İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, Mevlânâ Celâleddin Rumi’nin 800. doğum yıl dönümü sebebiyle ‘’Saltanatın Dervişleri, Dervişlerin Saltanatı: İstanbul’da Mevlevilik’’ sergisine ev sahipliği yapacak.



Karikatür Festivali’nin teması hoşgörü

İSTANBUL - Yeni Yüksektepe Kültür Derneği tarafından düzenlenen ‘’5. İstanbul Uluslararası Karikatür Festivali’’, 17 Kasım Cumartesi günü başlayacak.



Avrupalı kadınlar çiniye daha meraklı

Eşleri veya kendileri Ankara’daki büyükelçiliklerde görevli kadınlarca yapılan çini eserler, Başkentli san’atseverlerin izlenimine sunuldu.



Block sergisi 16 Kasım’da

Dünya çapında tanınmış yerli ve yabancı tasarımcı ve sanatçıların Türk mermerinden tasarladıkları ürünlerin sergileneceği ‘’Block’’ Sergisi, 16 Kasım Cuma günü ziyarete açılacak.



Bollywood starları Türkiye’de

Hintli yönetmen Apoorva Lakhia’nin büyük bir bölümünü Türkiye’de çektiği ‘’Mission İstanbul’’ filminin ünlü starları CNR Expo’da düzenlenen Ticari Araçlar Fuarı’nı gezdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri