Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze nereye?

Gazze Toplumu Ruh Sağlığı Programı Direktörü Dr. İyad Sarrac, bir şekilde barış sağlanmazsa, Gazze’de üçüncü İntifada’nın başlayacağı öngörüsünde bulunarak, “Bu öyle taşla, silâhla da olmayacak. ‘Kimyasal İntifada’ veya ‘Nükleer İntifada’ olacak” dedi.


“Abi bu iş tamamdır”

Dünyanın yeni devleti olarak yerini alan ve 17 Şubatta bağımsızlığını ilân eden Kosova’da 1998 yılında evinde, sahurda eşi, çocukları ve yakınlarıyla

İngilizler silâhlı kuvvetler günü istiyor

Afganistan ve Irak’taki kayıplarına her gün bir yenisi eklenen İngiltere’de bir günün silâhlı kuvvetler günü ilan edilerek ölen askerlerle gazilere sa


  Fransızlar sandık başında

Fransa’da yerel seçimin ilk turu için oy verme işlemi, dün yerel saat ile 08.00’de başladı.


  Wyoming’de Obama önde çıktı

ABD’de Demokrat Parti’nin başkan adayının belirlenmesi sürecinde Wyoming eyaletinde yapılan ön seçimi, Senatör Barack Obama rahat şekilde kazandı.


  Ban Ki-Mun İKT zirvesine katılacak

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun’un, gelecek hafta Senegal’in başşehri Dakar’da yapılacak İslâm Konferansı Teşkilâtı (İKT) zirvesine katılacağı bildirildi.


  İran Dışişleri Bakanı: Nükleer faaliyetler durmayacak

İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki, “Barışçıl amaçlı nükleer faaliyetlerinin devam ettiğini, hassas nükleer faaliyetleri durdurmak için de hiçbir sebep olmadığını” söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri