Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yarışa devam..

G.Saray şampiyonluk yarışına devam niteliği taşıyabilecek zor bir maç kazandı. Kayserispor gerçekten 17 haftadır mağlup olmayacak kadar, dolu bir takım. Çok iyi pres yapıp, çok iyi top kullanabiliyorlar. G.Saray bir devrede ortalama 50 top kaybı yaptı. Bunun sebebi de işte o Kayserispor'un yapmış olduğu amansız presti. Buna karşılık G.Saray'dakarşı presle oynayıp çok fazla top çaldı. Her iki takımda top çalmada çok başarılı ama karşılığında kullanmada ise bir o kadarbaşarısızdılar. Sonucunda da ortaya mücadele yönü yüksek, ancak futbol kalitesi düşük bir maç ortaya çıktı.

G.Saray'da Servet zaman zaman hatalı işler yapsa da yüreğini ortaya koyarak oynadığı için tirübünler ona sevgi gösterisinde bulunuyor. Kalli geçen hafta bana on bir Servet lazım dediğinde onun bu yönünü hicvetmek için söylemişti. Sabri güzel bir gol atmanın yanı sıra eskiye dönüş sinyalleri verdi.

Mehmet Topal için şu itirafı yapmalıyım. Daha öncesinde çaylak diye nitelediğim bu oyuncu kısa sürede kendini çok çabul geliştirdi. O kadar faydalı oynuyor ki inanılmaz. F.Bahçe'de Aurelio'nun yaptığı katkıyı biliyoruz. Bu sayede milli takımda da oynuyor. Mehmet Topal, Aurelio'nun pozisyonunda oynayıp G.Saray'a oldukça fazla katkı sağlıyor. Milli Takıma çağrılacağına kesin gözle bakıyorum. İnşaallah kendini bozmaz.

Lincoln'ün kırılgan bir oyuncu olduğunu daha önce yazmıştım. Bu maçtada yerden kalkamadı. Hafta içi idmanlarda şov yaptığını gazetelerden okuyoruz. Birde maçlarda şov yapsa da bizde bir görsek. Onca paraya katkısı hiç yok gibi.

Said Okur

10.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YARIŞ KAFA KAFAYA

  Kaçan balık büyük olur!

  Sağlam'ın iki ası: Rüştü ve Holosko

  Utah Jazz Mehmet'le güldü

  Palandöken'de kayak şöleni sona erdi

  Kar üstünde kano yarışması

  Tuğba buzda ilk madalyayı aldı

  Yarışa devam..


 Son Dakika Haberleri