Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şampiyonluk yarışında kritik viraj

FUTBOLSEVERLER LİGDE HANGİ TAKIMIN ŞAMPİYON OLACAĞINI MERAKLA BEKLİYOR. SON 5 HAFTAYA 66 PUANLA LİDER GİREN FENERBAHÇE RAKİPLERİ GALATASARAY, SİVAS VE BEŞİKTAŞ'A GÖRE DAHA AVANTAJLI.

FUTBOLSEVERLER ligde 5 hafta sonra hangi takımın şampiyon olacağını merakla bekliyor. Turkcell Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken nefesler tutuldu, herkes şampiyonun kim olacağını merakla bekliyor. Ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe, Galatasaray, Sivasspor ve Beşiktaş'ı son 5 haftada birbirinden zorlu maçlar bekliyor.

18. ŞAMPİYONLUĞUNA GİDİYOR

Sezonun ilk yarısında son 5 maçlık periyotta, şu anda zirvede bulunan ve şampiyonluk iddiası bulunan 4 takımdan en fazla puanı Fenerbahçe, en az puanı ise Galatasaray toplamıştı. Fenerbahçe, ilk yarıda son 5 maçı kayıpsız geçerek 15 puan toplamıştı. Beşiktaş 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek 13 puan, Galatasaray 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 8 puan, Sivasspor ise 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak 9 puan toplamıştı. Son 5 haftaya, ikinci Galatasaray'ın 2, üçüncü Sivasspor ve dördüncü Beşiktaş'ın 5'er puan önünde 66 puanla lider giren Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda rakiplerine oranla daha avantajlı. Geçen sezonu da Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico yönetiminde şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, 18. şampiyonluğa giden yolda son 5 haftada Ankaraspor, Galatasaray ve Trabzonspor ile deplasmanda, Denizlispor ve Gençlerbirliği ile sahasında karşılaşacak.

G.SARAY'IN 2 DEPLASMANI VAR

Son 5 haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 64 puanla ikinci sırada giren, ezeli rakibinin ardından şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray, son 5 haftada Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor (D), Fenerbahçe, Sivasspor (D) ve Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile karşılaşacak. Galatasaray, sezonun ilk yarısında bu 5 maçlık periyotta, 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek 8 puan topladı.

SİVAS VE BEŞİKTAŞ NE YAPACAK?

Anadolu'nun şampiyon umudu Sivasspor ise son 5 haftaya Fenerbahçe'nin 5, Galatasaray'ın ise 3 puan gerisinde 61 puanla üçüncü sırada giriyor. Trabzonspor'un 1983-1984 sezonundaki 6. şampiyonluğunun ardından geçen 23 sezonda Anadolu'dan bir takımın şampiyonluğuna hasret kalan futbolseverler, son 5 haftaya ''3 Büyükler'' ile birlikte giren Sivasspor'un göstereceği performansı merak ediyor. 61 puanlı Sivasspor ile birlikte aynı puanı paylaşan dördüncü sırada yer alan Beşiktaş ise son 5 haftada sırasıyla OFTAŞ Spor, Çaykur Rize (D), Bursaspor, Ankaragücü (D) ve Vestel Manisa ile karşılaşacak.

12.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şampiyonluk yarışında kritik viraj

  İtalya Galatasaray Cafe Crown'u konuşuyor

  Galatasaray Trabzonspor karşısında 3 puan arıyor

  Yattara'nın özlemi şampiyonluk

  Aroma'dan Türk valeyboluna destek

  Ünlü atletler piste çıkıyor

  Boğaziçi Karate şöleni başladı

  Roberto Carlos 35 yaşına girdi

  Sakarya-Antalya maçını Selçuk Dereli yönetecek


 Son Dakika Haberleri