Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aroma'dan Türk valeyboluna destek

AROMA FİRMASI BAY VE BAYAN BİRİNCİ VOLEYBOL LİGLERİNE İSİM SPONSORU OLDU. AROMA BAŞKANI METİN DURUK, "TÜRK VOLEYBOLUNA KATKIDA BULUNDUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ" DEDİ.

AROMA Firması, Bay ve Bayan Birinci Voleybol Liglerine isim sponsoru oldu. İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen sponsorluk sözleşmesi törenine, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk ve maçların yayın haklarını elinde bulunduran Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı katıldı.

Voleybol Federasyonu Başkanı Karabıyık, federasyon olarak voleybolu geniş kitlelere yaymayı hedeflediklerini elirterek, "Sponsorluk anlaşmamız 1 artı 3 yıllık yapıldı. Gelecek yıl federasyon seçimleri var. Göreve gelecek yeni yönetim arzu ederse devam etsin diye böyle yaptık. Bu anlaşma ile beraber voleybol sporunu gençlerimize aşılamak ve tüm okullarımızda yapılabilir bir branş haline getirmek istiyoruz" dedi.

Aroma A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Duruk da, ''Marka olarak her zaman sağlıklı yaşamı kendine ilke edinen ve bunu ürünlerine yansıtan Aroma, Türk voleyboluna yaptığı yatırımla aynı zamanda Türk gençliğine de destek oluyor ve anlaşmayı bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyoruz. Türk voleybolunun dünya ve Avrupa sahalarında yaşadığı başarılar herkesin dikkatini çekiyor. Kalitesiyle öne çıkan bir marka olarak, kaliteli sporcuların forma giydiği ve üst seviyede bir mücadelenin sergilendiği iki lige sponsor olduğumuz için çok mutluyuz.''

Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ise birçok spor branşının aksine voleybolda kadın ve erkek eşitliğinin olduğunu ve maçları yayınlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

12.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Şampiyonluk yarışında kritik viraj

  İtalya Galatasaray Cafe Crown'u konuşuyor

  Galatasaray Trabzonspor karşısında 3 puan arıyor

  Yattara'nın özlemi şampiyonluk

  Aroma'dan Türk valeyboluna destek

  Ünlü atletler piste çıkıyor

  Boğaziçi Karate şöleni başladı

  Roberto Carlos 35 yaşına girdi

  Sakarya-Antalya maçını Selçuk Dereli yönetecek


 Son Dakika Haberleri