Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yüzde 4 büyüme yetmez

TÜGİK Genel Başkanı Hazım Sesli, “Yüzde 4'e düşen büyüme hızıyla her yıl 700 bin insanımıza iş bulmamız mümkün görülmüyor” derken, işsizliğin çözümünün büyüme hızının yeniden yüzde 7'lere ulaşmasından geçtiğini' söyledi.


TEMEL KIRILMA BÜYÜMEDEKİ DÜŞÜŞ

22 Temmuz öncesi AKP hükümetlerinin ekonomi politikalarında önemli görevler üstlenmiş olan Devlet eski Bakanı Abdüllâtif Şener, son dönemde olumlu gös

OECD: Petrol düşmeyecek

OECD Genel Sekreteri Angel Gurria, “OECD ülkeleri bölgesinde ekonominin yavaşlayacağını ve petrol fiyatlarında önemli bir düşüş yaşanmayacağını” söyle


  UFO, yazın da serinletecek

TÜRKİYE ısıtma pazarına, İnfrared Teknoloji ile ısınma kavramını getiren ve bu alanda yüzde 70 pay alan UFO, bu defa yaz aylarında klimaya rakip olacak bir ürünle tüketicinin karşısına çıktı.


  KİM’den alış veriş yaptılar, araba kazandılar

KAZANÇLI İstanbul Marketleri (KİM) kuruluşunun 11’inci yıl dönümü dolayısıyla, 29 Mart-09 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği “11. yılda, 11 Fiat Palio” kampanyasının; talihlileri otomobillerini düzenlenen törenle teslim aldı.


  Karayollarına 2.5 milyar YTL’lik ek bütçe

TÜRKİYE Cumhuriyeti Karayolları (TCK) Genel Müdürlüğü’nün, bütün devlet ve il yolları ile otoyolların yapımı için istediği 3.2 milyar YTL’lik ek ödeneğin yaklaşık 2.5 milyar YTL’si DPT tarafından onaylandı.


  IEA: Talebi kısmak için enerji devrimi gerekli

ULUSLARARASI Enerji Ajansı (IEA) Başkanı Nabou Tanaka, dünyanın son 35 yılda girdiği üçüncü enerji kriziyle mücadelede, talebi kısmak için ‘’enerji devrimi’’ gerekli olduğunu söyledi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır