Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

UFO, yazın da serinletecek

TÜRKİYE ısıtma pazarına, İnfrared Teknoloji ile ısınma kavramını getiren ve bu alanda yüzde 70 pay alan UFO, bu defa yaz aylarında klimaya rakip olacak bir ürünle tüketicinin karşısına çıktı.

Dağlarda ve şelalelerde bulunan negatif iyonların insanlara olumlu etkileri düşünülerek tasarlanmış ve geliştirilmiş UFO Air Technology, sağlık faktörü yanında enerji tasarrufu da sağlıyor. UFO Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Yeşil, düzenlediği basın toplantısında Air Technology, ürünlerinin özelliklerini anlattı. Klimanın çözüm üretemediği alanlar için söz konusu ürünü geliştirdiklerini kaydeden Yeşil, uzun ömürlü bu ürünün yaz sıcaklarında farklı bir yöntemle serinleteceğine dikkat çekerek, iyonizerli sistemi hizmete sunduklarını aktardı. Yeşil, Dağlarda ve şelalelerde bulunan negatif iyonların insanlara olumlu etkileri düşünülerek tasarlanmış ve geliştirilmiş UFO Air Technology’nin en önemli özelliğinin havayı temizleyerek, tabii hayat şartlarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Beş farklı üründen oluşan UFO Air Technology grubu, Soğuk Buharla Serinleten Portatif Vantilatör, Portatif İyonizerli Ferahlatıcı Vantilatör ve iki ayrı modelde İyonizerli Ferahlatan Kule Vantilatörden oluşuyor. UFO Yönetim Kurulu Üyeşi Abdullah Yeşil, klimalarla kıyaslandığında yaklaşık yüzde 95 enerji tasarrufu sağlayan bu ürünlerin dekoratif, uzaktan kumandalı, emniyetli, uzun ömürlü, elektrik tüketimi çok az ve çok sessiz olduğunu dile getirdi. Yeşil, fiyatların 90 ile 140 YTL arasında değiştiğine işaret ederek, tüm tüketicilerin ulaşabilecekleri ürünleri hizmete sunduklarını söyledi. Isıtma sektöründe yurt içinde ve ihracatta hedeflerine ulaştıklarını aktaran Abdullah Yeşil, UFO Air Technology de yurt dışında da pazarlayacaklarını ifade etti.

Ümit kızıltepe / İstanbul

04.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Yüzde 4 büyüme yetmez

  TEMEL KIRILMA BÜYÜMEDEKİ DÜŞÜŞ

  OECD: Petrol düşmeyecek

  Kapatma dâvâsı yabancı çıkışını arttırdı

  UFO, yazın da serinletecek

  KİM’den alış veriş yaptılar, araba kazandılar

  Karayollarına 2.5 milyar YTL’lik ek bütçe

  IEA: Talebi kısmak için enerji devrimi gerekli

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır