"Gerçekten" haber verir 30 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

İşadamları zammın şokunda

Sanayi elektriğine yüzde 22 zam yapılması, iş dünyasında tepkilere yol açtı. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Kurucu Genel Başkanı Erhan Özmen, bugün üretimde bir çok zorluklar yaşadıklarını, dünya ile rekabet etme özelliğini kaybetme noktasına geldiklerini, döviz kurunun ve yüksek faizin baskısı altında olduklarını işaret etti.


TESK: Alarm zilleri çalmaya başladı

TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ‘’Veresiye defterinin kabarması, rafların boşalmasıyla her yerde alarm

Bir litre benzin fiyatına file doluyor

SON dönemlerde fiyatı yükselen benzinin 1 litresi 3,63 YTL’ye ulaşırken, bu parayla pazardan, birer kilogram salatalık, kabak, patlıcan, domates, pata


  Sermaye kazançları vergilendirilsin

NOBEL Ödülü sahibi, ünlü ABD’li iktisatçı Prof. Joseph Stiglitz, sermaye kazançlarından daha az vergi alındığına dikkat çekerek bu kazançların en az diğer gelirler gibi vergilendirilmesini istedi.


  Vergi borçluları teşhir edilecek

MALİYE Bakanlığı, 2007 yılı sonunda vadesi geçtiği halde 30 Haziran’a kadar ödenmeyen 150 bin YTL ve üzerindeki vergi borçlarını, 15 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında ilan edecek.


  Tüketicinin güveni kalmadı

NIELSEN, 3 yıldır 51 ülkede sürdürdüğü ‘’Global Tüketici Güven Endeksi Araştırması’’ sonuçlarını açıkladı. Nielsen’den yapılan yazılı açıklamaya göre, tüketici güveni hem Türkiye’de hem de dünyada en düşük seviyelerine geriledi.


  Hisarcıklıoğlu: Yüzde 7'nin altı başarısızlık

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Ülkelerin iyi olup olmadığını büyüme gösterir. Yüzde 7’nin altındaki büyüme başarısızlıktır” dedi.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır