"Gerçekten" haber verir 30 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Kurucu irade milletin kendisidir

Türkiye’de kurucu irade tartışmalarının yapıldığını söyleyen DP Genel Başkanı Soylu, “Kurucu irade milletin kendisidir” dedi. DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, Bakırköy Ahmet Cömert Spor Salonunda gerçekleştirilen, İstanbul İl Başkanlığı Olağan Kongresine katıldı. Kongrede konuşan Soylu, AKP’ye açılan kapatma dâvâsına da değindi. Siyasî partilerin kapatılmasına sonuna kadar karşı olduklarını vurgulayan Soylu, “Milletin açtığı partileri ancak millet kapatır” ifadesini kullandı.


ALTAN: TRAVMA YOKSA ATATÜRK’Ü NEDEN KANUNLA KORUYORLAR?

Star gazetesi başyazarı, iktisat profesörü Mehmet Altan, cumhuriyet devri-minin travmatik olduğu fikrine katıldığını belirterek, "Travma yoksa Atatürk

Demokrasi dışındaki seçeneklere ‘hayır’

TOPLUMDAKİ sivil anayasa talebini canlı tutmak için Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının oluşturd


  CHP’nin ‘telekulak’ öngergesi yarın Meclis'te görüşülecek

CHP'NİN Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay hakkında ‘’telekulak’’ iddiaları ile ilgili verdiği soruşturma önergesi, yarın TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.


  Yabancı sermaye korktu

AŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, ‘’14 Mart’tan bu yana ne yazık ki yabancı sermayede ciddî bir düşüş var. Niçin? Çünkü küresel sermaye güven ister, istikrar ister. Bunu zedelemeye gayret edenler, bunun hesabını tarihe veremeyeceklerdir’’ dedi.


  Düğünde maganda dehşeti: 1 ölü 9 yaralı

GÜMÜŞHANE'NİN Şiran ilçesinde bir düğünde pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.


  Oy pusulası ve zarf kâğıdı Finlandiya’dan

YÜKSEK Seçim Kurulunun , yerel seçimlerdeki birleşik oy pusulası ile zarf yapımında kullanılacak filigranlı kâğıt ihalesini, Finlandiya firması adına ihaleye katılan bir Türk şirket kazandı.


  Türksat 3A gelecek, ay yörüngede olacak

FRANSIZ Guyanası’ndan 2 hafta önce uzaya fırlatılan TÜRKSAT 3A uydusu Temmuz ayının ikinci yarısı yörüngesine yerleşerek ticarî faaliyetlerine başlayacak.


  Tunceli’de, apartmana bırakılan el bombası patladı

TUNCELİ'DE bir apartmanın merdiven boşluğuna bırakılan el bombasının patlaması sonucu binada maddi hasar meydana geldi.


  Şimdi yayla zamanı

Çukurova yöresindeki Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerinde yaşayan vatandaşların önemli bölümü, yakıcı sıcak ve bunaltıcı nem oranı karşısında çareyi soluklanabilecekleri yaylalara gitmekte buluyor. Akçatekir, Bürücek, Kamışlı, Kozan'ın Horzum ve Göller, Karaisalı'nın Kızıldağ, Aladağ'ın Başpınar ve Meydan, Osmaniye'nin Zorkun yaylaları, vatandaşları ağırlıyor.


  Engellilere indirimli gezi imkânı

TÜRK Hava Yolları, Devlet Demiryolları ) ve özel otobüs şirketleri ile müze ve ören yerleri, engelli vatandaşlara özel indirim yapıyor.


  Her 3 kadından biri şiddet mağduru

KADINA Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele Proje Koordinatörü Serap Şener, Türkiye’de her 3 kadından birisinin aile şiddetine maruz kaldığını belirtterek, modernleşmiş toplum olarak imrenilen Amerikalıların kadına en çok şiddet uygulayan toplum olduğunu kaydetti.


  Ağrı Dağı dünyaya tanıtılacak

20 YIL İÇİNDE HERKESİN DAĞI’NI GÖRMEK İÇİN TÜRKİYE’YE GELECEĞİNİ SAVUNAN PROF. DR. OKTAY BELLİ, “BİZİM GÖREVİMİZ AĞRI DAĞI’NI DÜNYAYA TANITMAK” DEDİ.


  Ömrünü ‘Türk Evi’ne adadı

DÜNYANIN sayılı bilim adamlarından kabul edilen, özellikle biyokimya ve biyofizik alanında duayen olarak kabul edilen Prof. Dr. Aziz Sancar, eşi ile birlikte kurduğu AGS Foundation (Aziz-Gwen Sancar Foundation) bünyesinde, 1 Milyon Dolar’ın üzerinde masraf ederek bir Türk Evi açtı.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır