"Gerçekten" haber verir 30 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Real Madrid'e Müslüman tokadı

İSPANYA, MALİ'Lİ MÜSLÜMAN FUTBOLCU SEYDOU KEİTA'NIN REAL MADRİD'İN TRANSFER TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMESİNİ KONUŞUYOR. KEİTA, KULÜBÜN FORMASI ÜZERİNDE TAŞIDIĞI İÇKİLİ REKLÂMLAR YÜZÜNDEN DÜNYADAKİ BÜTÜN FUTBOLCULARIN HAYALİNİ SÜSLEYEN MOR-BEYAZLI FORMAYI GİYMEYİ REDDEREK, BARCELONA'NIN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ.


Lincoln yarın İstanbul'da

GALATASARAY, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürürken, Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln'un antrenmanlara, 1 Temmuz Salı günü katıla

Gökhan Zan: Beşiktaş'la masaya oturacağım

BEŞİKTAŞ'IN milli futbolcusu Gökhan Zan, kulübüyle olan sözleşmesinin sona erdiğini, bir haftalık tatilin ardından transferiyle ilgili kulübüyle yenid


  Burak Yılmaz Fenerbahçe'de 4 yıllık sözleşmeye imza attı

FENERBAHÇE'NİN Manisaspor'dan transfer ettiği forvet oyuncusu Burak Yılmaz, sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.


  Aragones: Kalmam için birşey yapmadılar

FENERBAHÇE'NİN ön sözleşme imzaladığını açıkladığı İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones, "Gidiyorum, çünkü kalmam için bir şey yapmadılar" diyerek, İspanyol Futbol Federasyonuna sitemde bulundu.


  Toshack: Nihat olsaydı Türkiye, Almanya'yı yenerdi

BEŞİKTAŞ'IN eski teknik direktörlerinden John B. Toshack, Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti karşısında yenik durumu düştükten sonra öne geçmeyi başarmasında en önemli etkenin Nihat olduğunu savundu.



 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır