"Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Deplasman golcüsü Tuncay

(A) MİLLî Futbol Takımı’nın özel maçta Avusturya’yı 4-2 yendiği önceki geceki karşılaşmada 3 gol birden atan Tuncay Şanlı, deplasman gollerine yenilerini ekledi.

(A) millî forma altındaki gol sayısını 19’a çıkaran Tuncay Şanlı, bu gollerden 16’sını Türk Millî Takımı’nın yurt dışında oynadığı maçlarda filelere göndererek, ilginç bir grafik çizdi.

Tuncay, şimdiye dek gol attığı 14 millî maçtan sadece 1’inde Türkiye sınırları içinde gol sevincini yaşarken, diğer 13’ünde ise bu mutluluğu yurt dışında tattı. Tuncay Şanlı, Türkiye sınırları içinde tek gol sevincini, İsviçre ile yapılan 2006 Dünya Kupası Avrupa elemeleri baraj rövanş maçında 3 gol attığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşadı.

Türk Millî Takımı, Tuncay Şanlı’nın gol attığı 14 maçtan 11’ini kazanırken, 2’sinde berabere kaldı, sadece 1’ini yitirdi.

Futbol yaşantısını İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’ta sürdüren 26 yaşındaki Tuncay Şanlı, (A) milli formayı giydiği 62 maçta 19 gole ulaşarak, faal futbolcular içinde ay-yıldızlı formayla en çok gol atan isim unvanını aldı.

51 gollü Hakan Şükür, 21 gollü Lefter Küçükandonyadis’in ardından, 19 golle Metin Oktay ve Cemil Turan’a ortak olarak kürsüye çıkan Tuncay Şanlı, golcü özelliğini sürdürmesi durumunda Hakan Şükür’ün rekorunu kırmaya en yakın aday olarak gösteriliyor.

İstanbul / aa

21.11.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
Ufo ısıtıcılar, infrared ısıtıcı, kumtel ısıtıcılar.
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Deplasman golcüsü Tuncay

  “Karakartal, 7 hafta İstanbul”da olacak

  Sivaslı güreşçiler iddialı

  Denizlispor’un Bursa hesapları

  Ankaragücü-F. Bahçe maçı hakemi değişti

  Fenerbahçe'nin en yaşlı üyesi öldü

  Hacettepe aşkı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır