25 Şubat 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Livni, Dubai’deki suikastı övdü

İsraİl’de muhalefetteki Kadima partisinin lideri, eski Dışişleri Bakanı Tzipi Livni, Dubai’de Hamas komutanlarından birinin İsrail ajanları tarafından düzenlendiğinden şüphelenilen bir suikastla öldürülmesinin, “terörle mücadele için iyi bir haber olduğunu” söyledi.

İsrail’den önemli bir ismin bu yönde bilinen ilk açıklamasında Livni, “Gerçek olan bir teröristin öldürüldüğüdür; Dubai’de ya da Gazze’de olmasının bir önemi yok. Bu terörizmle mücadele için iyi bir haber” ifadesini kullandı.

Livni, Kudüs’teki bir konferansta yaptığı konuşmada, zanlıların sahte Avrupa pasaportları kullandığının belirlenmesiyle İsrail ajanlarından şüphelenilen suikastın arkasında kimlerin olduğuna ilişkin ise bir yorumda bulunmadı. “Bütün dünya terörle mücadele edenleri desteklemeli” diyen Livni, “Terörizm ile bununla mücadele edenleri karşılaştırmak gayri ahlâkî” diye konuştu. Hamas’ın askerî kanadının kurucularından Mahmud El Mabhuh, 20 Ocakta Birleşik Arap Emirlikleri’nden Dubai’de bir otelde, elektrik verilerek ve boğularak öldürülmüş halde bulunmuştu. Dubai polisi, uluslar arası polis teşkilâtı (İnterpol) tarafından kırmızı bültenle aranan 11 suikast zanlısının İngiliz, İrlanda, Fransız ve Alman pasaportları taşıdığını belirlemişti.

25.02.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Rachel’in ailesi İsrail’e dâvâ açtı

  Hamas liderinin oğlu İsrail hesabına çalıştı

  Livni, Dubai’deki suikastı övdü

  Hocalı şehitleri Astana’da anıldı

  Endonezya’da facia: 15 ölü

  GOLDSTONE RAPORU BM’DE

  Libya da vizeleri kaldırdı

  Hindistan ve Pakistan barış için bir araya gelecek

  Pakistan’da bir Taliban komutan daha yakalandı

  ABD’nin Tayvan’a silâh satışı Çin’i kızdırdı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl