03 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

TERİM'SİZ İLK MİLLİ SINAV

(A) Milli Futbol Takımı, özel maçta bugün İstanbul'da Honduras ile karşılaşacak. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve NTV Spor'dan canlı yayınlanacak karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Pavel Olsiak yönetecek.


Efes kaçıyor, F.Bahçe Ülker kovalıyor

Beko Basketbol Ligi'nde 20. hafta mücadelesi, hafta sonu yapılan maçlarla tamamlanırken, Efes Pilsen bu haftayı da lider olarak geçti.

Ronaldinho yalanı

GALATASARAY Kulübü, dünkü bir gazetede ''Polat'ın Seçim Hediyesi Ronaldinho'' başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.


  Trabzonspor Şenol Güneş döneminde kaleyi kapattı

TRABZONSPOR, teknik direktörü Şenol Güneş döneminde kalesinde rakiplerine kolay gol izni vermedi.


   TOPLU SONUÇLAR


   21. HAFTANIN PROGRAMI

LİGİN 21. haftasında ise Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş Cola Turka-Aliağa Petkim, Türk Telekom-Bornova Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi-Kepez Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi-OYAK Renault, TOFAŞ-Banvit, Galatasaray Cafe Crown-Efes Pilsen ve Darüşşafaka Cooper Tires-Erdemirspor maçları yapılacak.


  Fenerbahçe: Lugano resmen millî takıma davet edildi



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl