17 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Naylon faturaya ağır ceza

Çeşıtlı Vergi Kanunlarında değişiklik öngören Torba Kanun Taslağı ile naylon fatura düzenleyenlere yönelik cezalar ağırlaştırılıyor.



Sıfır otomobildeki sıra ikinci eli de değerlendirdi

Otomotiv firmalarının, sıfır otomobillere olan talebi karşılamakta yetersiz kalması dolayısıyla 2. el otomobillere de ilgi arttı, kilometresi ve kaporta durumu iyi ikinci el araç bulmakta zorlanılıyor.



SGK Ankara İl Müdürlüğü işverenleri dinledi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü, Ostimli işverenlere verdiği panelde, işverenlerin ve çalışanların sosyal güvenlikteki hak ve yükümlülüklerini anlattı.



Domatesin fiyatı tarlada 10 kuruşa düştü

Domates fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Üreticinin elinden kilosu 10 kuruşa çıkan domates, semt pazarlarında 3 kilosu 1 liradan satılıyor. Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yoğunlaşan hasadın, arz-talep dengesini üretici aleyhine çevirmesinin yanı sıra ihracattaki daralmanın da fiyatlara taban yaptırdığını bildirdi.



Sadece iki nükleer santral düşünüyoruz

Enerjİ ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sinop’ta nükleer santral yapılması konusunda çalıştıklarını belirterek, çalışmaların seviyeli ve verimli gittiğini söyledi.



Kuru soğanın fiyatı düşüşe geçti

Yaklaşik 2 hafta öncesine kadar kilogram fiyatı 4 liraya kadar çıkan kuru soğan, yeni ürünle birlikte 1,5 liraya kadar geriledi.



İçim’e uluslar arası inovasyon ödülü

Dünya süt ve süt ürünleri sektörünün en büyük temsil platformu olan Uluslararası Süt Sektörü Fedarasyonu’nundan (IDF) Ülker’in İçim markasına iki ödül birden geldi.



İhracatçıdan Güneydoğu Asya pazarı atağı

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), 16-19 Haziran 2010 tarihlerinde Endonezya’nın başkenti Cakarta’da ‘’Türk İhraç Ürünleri Fuarı’’ düzenleyecek.



Kiraz üreticisinin umudu, Dünya Kupası

Türkİye’dekİ kiraz üretim merkezlerinden Konya’da yüksek rekolte beklenirken, Dünya Kupası’nın, ihracatlık Türk kirazı yetiştiricisinin yüzünü güldüreceği tahmin ediliyor.



Pertek’e, 10 milyon dolarlık termal tesis

Tuncelı’nın Pertek ilçesinde, yapımına 2009 yılında başlanan ve 10 milyon dolara mal olacak termal kaplıcanın Haziran ayında faaliyete geçeceği bildirildi.



Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım