17 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Yeni Asya Kocaeli Fuarında

Kocaeli Yeni Asya Temsilciliği bu yıl da fuara katıldı. Fuarı değerlendiren Kocaeli Yeni Asya Büro Temsilcisi Salih Oral, sanayi şehri olması dolayısıyla gelir seviyesi yüksek olan İzmitlilerin kitaba para ayırabildiklerini bunun için İzmit’in kitap okuyucusu açısından potansiyel bir şehir olduğunu söyledi. Fuara, Yeni Asya Neşriyat’tan çıkan eski ve yeni bütün kitapların yanı sıra, büyük ve orta boy Risâle-i Nur Külliyatı, Portreler, Cami’üs Sağir hadis kitapları, küçük cep boy risâleler, Cevşen çeşitleri, namaz tesbihatı, dua kitapları ve Bizim Aile, Can Kardeş, Genç Yaklaşım ve Köprü dergileri ile katıldıklarını belirten Oral, amaçlarının fuara gelenlere Yeni Asya Neşriyat'ı tanıtmak ve her eve bir Risâlenin girmesini sağlamak olduğunu vurguladı.



Genç Yaklaşım okuyucuları piknikte buluştu

NEVŞEHİR Yeni Asya Temsilciliğinin düzenlemiş olduğu piknikte Genç Yaklaşım okuyucuları Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde buluştu.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım