18 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Osmanlıca kursiyerlerine sertifika

DİVAN Araştırma ve Eğitim Derneği (Divander) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. işbirliğiyle yürütülen Osmanlı Türkçesi Kursları kursiyerlerine düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde yürütülen Osmanlı Türkçesi kurslarını tamamlayan kursiyerler için Topkapı’daki Türk Dünyası Restaurant’ında sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Kültür A.Ş. ile Divander’in bu ortak çalışmasını hem takdir, hem de tebrik ettiğini belirterek, “Burada aslında bir güzellik yaşatılıyor. Devlet ve millet işbirliğinin de nelere kâdir olabileceğini bizim ortaya koymamız lazım. Herşeyi bütün kültürel, sanatsal ve teknik yatırımları devletten beklemenin yanında onlarla güç birliği ve işbirliği yaparak, kendimizin de katlanabileceği halkla mesafelerin azaltılıp, birlikteliğin sağlandığı ortamlar sağlayalabiliriz . Şuandaki program onun yansıması, bir meyvesi. Önemsiyoruz, çünkü İstanbul’da yaşıyoruz. Önemsiyoruz, çünkü o bizim tarihimiz. Önemsiyoruz, köklerimizin ne kadar güçlü olduğunu anlıyoruz. Geleceğimize de bu köklere kadar uzatacak bir tarihi armağan edecek olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifaları verildi.

18.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  İstanbul Sultanbeyli’de müjdeler geçidi

  Osmanlıca kursiyerlerine sertifika

  Genç Yaklaşım Antalya pikniği yapıldı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım