20 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Üstad’ın Emirdağ Yılları sergisi açılacak

BİR asra yaklaşan bereketli ve feyizli ömrü ile yaşadığı dönem olduğu kadar bugün de hayatı ve bıraktığı eserleriyle asırları ve nesilleri aydınlatmaya devam eden Bediüzzaman Said Nursî’nin hizmet hayatı dönem-dönem mercek altına alınarak sergiler halinde sunulmaktadır.



Geleceğin sosyal bilimcileri ödüllerini aldı

TÜRKİYE’DE bir ilki gerçekleştiren 2. Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı’nda genç yetenekleri ödüllendirildi.



Engeller fırça darbeleriyle aşılıyor

BURSA Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK), sosyal sorumluluk çalışmaları çerçevesinde engelli vatandaşların da yanında olduğunu gözler önüne seriyor.



Antalya Müzesi çocuk bölümü açıldı

ANTALYA Müzesi’nde oluşturulan ‘’Çocuk Bölümü’’ törenle açıldı. Bölümde, Taş Devri’nden Cumhuriyet Dönemi şehir hayatına kadar bölgenin tarihî süreci maketlerle anlatılıyor.



Nil’den Cebelitarık’a insan fotoğraf sergisi

SEYAHAT etmeyi, fotoğraf çekmeyi, başka kültürleri, ülkeleri tanımayı seven bu özellikleri ile çevresinde “Gezgin” olarak tanınan Metin Yüksel’in bir gazeteci ama en çok da bir insan olarak Nil’den Cebelitarık’a uzanan geniş coğrafyada objektifine yansıyan; insana ve var olana ilişkin fotoğraflarından oluşan sergisi Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi fuaye alanında sanatseverler için sergileniyor.



Uluslararası Mistik Sanat Festivali başlıyor

FARKLILIKLARI kabullenmenin ve hoşgörünün sanatsal sunumu, “Seni çok iyi anlıyorum”un görsel şovu Uluslararası Mistik Sanat Festivali’nin II.si başlıyor.



Sufî Rock, yeniden sahnede

SUFİ Rockçı Kağan Tayanç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kültür faaliyetleri çerçevesinde verdiği, bu yılki Yunusî Sesler konser dizisinin sonuncusunu 24 Mayıs’ta Ali Emiri Kültür Merkezi’nde, dinleyicilerin beğenisine sunacak. Rock Mevlid bestesiyle dikkatleri üzerine çeken san'atçı, Sufi Rock tanımlamasının da Türkiye’deki temsilcisi olarak görülüyor.



Ege Mutfağı Kırkpınar Lokantası’nda

TÜRK mutfağının günümüzdeki önemli temsilcilerinden olan ve geleneksel yemeklerimizi kendine özgü çağdaş yorumuyla harmanlayan Kırkpınar Lokantası, bir ay boyunca Ege mutfağının hafif ve lezzetli tatlarını mönüsüne dahil edecek.



Din Görevlilerine Sendika Yolunu Açan İnsan

DİYANET-SEN’İN geçtiğimiz Ocak ayında vefat eden Merhum Genel Başkanı Ahmet Yıldız hatırasına hazırladığı “Din Görevlilerine Sendika Yolunu Açan İnsan: Ahmet Yıldız” kitabı çıktı.



İ. B. B. Şehir Tiyatroları’nın yeni oyunu

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Mayıs ayında Tarık Şerbetçioğlu’nun yazıp yönettiği İstanbul Hatırası adlı yeni bir müzikli oyunla izleyicilerin karşısına çıkıyor.



Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım