20 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Ertuğrul Sağlam

Ertuğrul Sağlam, Samsun, Kayseri, Beşiktaş derken Bursa'da şampiyonluğu yakaladı. Yeşil-beyazlı camiaya tarihi bir başarıyı getirdiği için tebrik ediyoruz. Aslında Beşiktaş'ın geçen yılki çift kupasında da onun büyük payı var. Şampiyon takımın altyapısını o kurmuştu. Mustafa Denizli'nin bu sezonun en başarılı takımı ve antrenörü olarak Bursa ve Ertuğrul Sağlam'ı işaret etmesini bir hakkın teslimi olarak yorumlayabiriz. Ertuğrul Sağlam futbolcuğunda Beşiktaş'ta da faydalı işler yaptı. Ancak, o dönemin teknik adamları forvette ağır kaldığı gerekçesiyle savunmada oynatmışlardı. Buradaki amaç, verilen göreve tepki gösterip, takımdan atılmasını sağlayacak hareketlere zemin hazırlamaktı. Ama o bu tuzaklara düşmedi, efendiliğinden ve mesleğinden asla taviz vermedi.

Ertuğrul Sağlam'ın efendi, saygılı ve tevazu sahibi bir insan olduğunu yakından şahit oldum. Bir gün İstanbul'da Türkiye Hastanesinde lobide oturuyoruz. Bir de baktım Ertuğrul Sağlam da lobide normal sıradan bir vatandaş gibi oturuyor. Annesini göz muayenesi için getirmiş. Numara almış, sırasını bekliyor. Yanına gittim. Siz Ertuğrul Sağlam değil misiniz demeye kalmadı, ortalık karıştı. Hemşireler, doktorlar yığıldı. Başhekim geldi. Hemen önüne düşüp, annesiyle birlikte götürdüler. Onun sıradan bir vatandaş gibi numara alıp, beklemesi bende büyük bir hayranlık uyandırdı.

Cihat ERDOĞ

20.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Ligin yeni büyüğü

  YILDIRIM HERKESİ SUÇLADI

  (A) MİLLİ TAKIMI ABD'YE GİTTİ

  Rüştü: Yıldırım ispat etsin, dâvâ açacağım

  Bursa Avrupa'da da başarılı olacak

  Onur: Ben çıkıp işimi yaptım

  Paraguay Millî Takımının 110 bin doları çalındı

  BANK ASYA YÜKSELME GRUBU'NDA BUGÜN

  Ertuğrul Sağlam

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım