20 Haziran 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

Bu da trafik terörü

Karabük, Ahlat, Pervari, İstanbul, Bolu ve Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında toplam 21 kişi öldü, 83 kişi yaralandı.

MİNİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde, minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bitlis’in Ahlat ilçesinde, İran otobüsün devrilmesi sonucunda 6 kişi vefat ederken, 45 kişi yaralandı. İstanbul’da da kazalarda biri yabancı uyruklu 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

YOLLAR KAN GÖLÜ

YURDUN çeşitli yerlerinde meydana gelen kazalarda toplam 21 kişi ölürken, 83 kişi de yaralandı. Karabük’ün Eskipazar ilçesinde, geziden dönen turizm şirketi çalışanlarının bulunduğu minibüs yaklaşık 200 metrelik şarapole devrildi. Kazada 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Tokat’tan İstanbul istikametine giden Necmettin Karaismailoğlu (27) yönetimindeki 34 ZG 9286 plakalı minibüs, İsmetpaşa mevkisinde yaklaşık 200 metrelik şarampole devrildi. Kazada, minibüste bulunan Ramazan Bulut (26), Serdar Aslan (25), Ömer Güler (45), Cengiz Genç (25), Nuri (34) ve Mustafa (31) Özbek olay yerinde öldü. Ali Karatepe de (36), kaldırıldığı Karabük Devlet Hastanesinde vefat etti. Yaralanan sürücü Karaismailoğlu ile Yakup Yılmaz (39) ve Nail Kaya’nın (35) da durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Bitlis’in Ahlat ilçesinde de, İran otobüsün devrilmesi sonucunda 6 kişi vefat ederken, 25 kişi de yaralandı. Kimliği belirlenemeyen şoför yönetimindeki IR-4279 plakalı İran otobüsünün, sabaha karşı Ahlat istikametinden Tatvan istikametine giderken Ahlat çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otobüs orta refüje çarpması sonucu takla atarak devrildi. Araçta bulunan 52 yolcudan 6 kişinin vefat ettiği, 45 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralılar, Ahlat, Tatvan ve Bitlis devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Siirt’in Pervari ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, 6 kişi yaralandı. İstanbul’da meydana gelen 4 trafik kazasında biri yabancı uyruklu 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Bolu’da da yolcu otobüsünün tır ile çarpışması sonucu 2’si ağır 23 kişi yaralandı. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan İbrahim Demiray idaresindeki 50 DK 378 plakalı yolcu otobüsü, Köroğlu Park alanında Yavuz Çiçek yönetimindeki 76 AN 996 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada, 2’si ağır toplam 23 kişi yaralandı. Çarpışma esnasında otobüste sıkışan yaralılar, Bolu Belediyesi İtfaiyesi Kaza Kırım Ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı.

Aynı aileden 3 kişi öldü

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu, aynı aileden 3 kişi vefat etti. Malatya-Hekimhan yolunun 35. kilometresindeki Hekimhan tüneli çıkışında Yusuf Küçük’ün kullandığı 44 ET 506 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mehmet Emin Işık yönetimindeki 05 AV 880 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Yusuf ile Ahmet ve Elif Küçük, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Beydağı Devlet Hastanesine sevk edilirken yolda vefat etti. Aynı araçta bulunan yaralılar Leyla ve Hanım Doğan, Beydağı Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Otobüs şoförü ve yolcularından yaralananın olmadığı bildirildi.

20.06.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Bu da trafik terörü

  Canlar, alkollü belediye otobüsü şoförlerine emanet!

  İzmir’de antika pazarı açıldı

  Mevsimlik tarım işçilerine sağlık hizmeti

  İHH Kâğıthane gönüllülerinden program

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.