22 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Mladiç çoktan yakalanmalıydı

Eski Yugoslavya’da işlenen savaş suçları için kurulan Lahey’deki Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi Başsavcısı Serge Brammertz, Bosna’daki savaşta (1992-1995) soykırım yapmaktan aranan Rakto Mladiç’in halen yakalanamamasıyla ilgili Sırbistan’ı eleştirerek, ‘’Mladiç çoktan yakalanmış olmalıydı’’ dedi.


İsrail’e 'inşaatları durdur' mesajı

Ortadoğu Dörtlüsü temsilcilerinin, Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantılarına katılmak için ABD’de bulunan İsrailli yetkililerle bir görüşme yapar

Bu yardımlar Pakistan’a yetmez

ABD’nin Pakistan özel temsilcisi Richard Holbrooke, uluslararası toplumun mâlî yardımının Pakistan’ın yeniden inşasının maliyetini karşılamak için yet


  Hindistan’da sel felâketi: 2 milyon kişi evsiz kaldı

Hİndİstan’In kuzeyinde şiddetli muson yağmurları sonrası Ganj ve diğer nehirlerin taşması sonucu 2 milyon kişi evsiz kaldı.


  Hristofyas, çözüm konusunda kötümser

KIbrIs Rum yönetimi lideri Dimitris Hristofyas, ‘’Kıbrıs sorununun yıl sonuna kadar çözüleceği konusunda iyimser değilim’’ dedi.


  Somali’de okula bile gidilemiyor

Küresel Eğitim Kampanyası (GCE) adlı kuruluşun, New York’taki BM Genel Merkez Binasında devam eden “BM Binyıl Kalkınma Hedefleri Zirvesi”nde açıkladığı raporuna göre, Somali, dünyada eğitim koşullarının en kötü olduğu ülke olarak belirlendi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.