22 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

F.Bahçe idmanında 35 gol

KASIMPAŞA ile 6. haftada yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin idmanında adeta ''gol şov'' vardı.


Kasımpaşa'da F.Bahçe hırsı

SPOR Toto Süper Lig'de bu sezona istediği gibi başlayamayan Kasımpaşa'da futbolcular ligin 6. haftasında oynayacakları Fenerbahçe'yi mağlup ederek tek

Trabzonspor telafi edecek

TRABZONSPOR Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, hem teknik ekip hem de futbolcu kadrosu olarak Türkiye'nin en iyi ekibi olduklarını savundu.


  Toraman'dan muhabire tehdit

BEŞİKTAŞ'IN tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, dün bir gazetede ismi kullanılarak yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi.


  Banvit turnuvası haftaya başlıyor

TÜRKİYE Basketbol Antrenörleri Derneği ve Banvit Basketbol Kulübü tarafından düzenlenen 6. Banvit-TÜBAD Basketbol Turnuvası, 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Bandırma'da yapılacak.


  Çalımbay: Yönetim isterse görevi bırakırım

ESKİŞEHİRSPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımın başından ayrılacağı yönündeki haberlere sert yanıt verdi.


  Yalçın, Rijkaard aleyhine açtığı dâvâdan vazgeçti

GAZİANTEPSPORLU futbolcu Yalçın Ayhan, daha önce oynadığı bir maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın kendisiyle ilgili sözleri sonrasında açtığı davayı geri çektiğini açıkladı.


  Basketbol Federasyonu'ndan THY'ne teşekkür ziyareti

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu (TBF) heyeti, (A) Milli Takım ile 2010 Dünya Şampiyonası'nın ana sponsoru Türk Hava Yollarına (THY) teşekkür ziyaretinde bulundu.


  Futbol Federasyonu stat zeminlerini denetleyecek

TÜRKİYE Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in oynandığı stat zeminleri ile ilgili Mart-Mayıs aylarında yapılan kapsamlı çalışmanın sonuçlarını ve kulüpler tarafından uygulanıp uygulanmadığını denetleyecek.


  Türk antrenör Bosna'nın gururu oldu

BOSNA-Hersek, olimpik sporlarda tarihinin ilk altın madalyasını, 5 yıldır Türk antrenör Ahmet Dilek'in çalıştırdığı Tekvando Milli Takımı ile elde etti.


  HAKEM TAHRİK ETTİ

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Bursaspor maçının tatil edilme kararının çok ağır olduğunu, çifte standart uygulandığını öne sürdü. Olayların başlamasına orta hakem Deniz Çoban'ın neden olduğunu, golden önce saha dışına çıkarak 1-2 pet şişeyi dördüncü hakeme vermesinin seyirciyi tahrik ettiğini söyledi.


  Posta güvercinleri takıma sponsor oldu

MANİSA 1. Amatör Küme'de mücadele eden Horozköy Gençlik İhtisas Spor Kulübü, yaşadığı ekonomik sıkıntıları kendisine sponsor olan posta güvercinleriyle aşmaya çalışacak.


  Trabzon Manisa'ya yenilerek şaşırttı

Spor Toto Süper Lig'de, 5. haftanın son maçı olan Gaziantepspor-Bursaspor karşılaşması hakem Deniz Çoban tarafından tatil edildi.


   TOPLU SONUÇLAR


   GOL KRALLIĞI


   HAFTANIN KARMASI


   HAFTANIN FUTBOLCUSU


   HAFTANIN HAKEMİ


   HAFTANIN TAKIMI


   6. HAFTANIN PROGRAMI




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.