13 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

Livni: İsrail dünyada gittikçe yalnızlaşıyor

İSRAİL'DE muhalefetteki Kadima Partisi Lideri Tzipi Livni, kabinenin pazar günü ezici bir çoğunlukla İsrail vatandaşlığına geçmek isteyenlerin, ‘İsrail’i Yahudi devleti’ kimliği üzerine sadakat yemini etmeleri şartını getirmesine tepki gösterdi.


Lieberman’dan Fransız ve İspanyol bakanlara fırça

İSRAİL Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman’ın, İsrail’i ziyaret eden Fransız ve İspanyol muadillerine İsrail’i eleştirmeden önce kendi sorunları için e

Kızıl çamura set vuruldu

MACARİSTAN'IN Ajka şehrinde çevre felâketine yol açan alüminyum fabrikasından sızan kimyasal kızıl çamuru durdurmak için örülen 620 metre uzunluğunda


  Obama'nın resmine ayakkabı fırlatıldı

İSRAİL'DE, bir grup aşırı sağcı, Batı Şeria’daki Yahudi yerleşimlerinde inşaatların durdurulmasına yönelik İsrail hükümetine yaptığı baskı dolayısıyla, Amerikan Başkanı Barack Obama’yı, genellikle Arap ülkelerinde uygulanan yöntemle, resmine ayakkabı fırlatarak protesto etti.


  Türk-Ermeni ilişkilerini devam ettirme çağrısı

ERMENİSTAN'IN başşehri Erivan’ı ziyaret eden Slovenya Cumhurbaşkanı Danilo Turk, Türkiye’yi, Türk-Ermeni ilişkilerinin normalleştirilmesi sürecini devam ettirmeye çağırdı.


  Diktatörün büyük oğlu hanedanlığa karşı çıktı

KUZEY Kore lideri Kim Jong İl’in büyük oğlu, ülkesinde iktidarın ailesinden üçüncü kuşaktan bir kişiye geçmesine karşı olduğunu söyledi. Kim Jong Nam’ın açıklaması, üvey kardeşi Kim Jong Un’un babasının halefi ilân edilmesinin ardından geldi.


  Çarpışan tankerin yükü boşaltılıyor

FRANSA'NIN kuzeybatısında, cuma günü başka bir gemiyle çarpışan Türk tankerindeki yaklaşık 6 bin tonluk kimyasal maddenin boşaltılması işlemine başlandı.


  Clinton, Balkan turunda

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton üç gün sürecek Balkan turunun ilk ayağı olan Bosna-Hersek’in başşehri Saraybosna’ya geldi.


  Tunuslu bir gazeteci ölüm orucuna başladı

KUZEY Afrika ülkesi Tunus’da, muhalif Tunuslu bir gazetecinin ölüm orucuna başladığı belirtildi.


  Merkel: Serbest dolaşım 1960’lı yılları yaşatmaz

ALMANYA Başbakanı Angela Merkel, AB içinde serbest dolaşım hakkı verilmesinin, Almanya’ya 1960’lı yıllardan beri çok fazla yabancı işçinin gelmesi gibi bir durum yaşatmayacağını söyledi.


  Rusya’da alkol yasağı ölümleri azalttı

RUSYA’NIN belirli bölgelerinde alkolün geçici olarak satışının yasaklanmasının, söz konusu bölgelerde alkolden ölüm oranını düşürdüğü bildirildi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.