13 Ekim 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

ŞAMPİYON ATLETLER AVRASYA'DA KOŞACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Atletizm Federasyonu'nun organizasyonuyla bu yıl 32. kez düzenlenecek olan Kıtalararası Avrasya Maratonu, 17 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. 84 ülkeden 8 bin atletin kayıt yaptırdığı açıklanırken, toplam para ödülünün ise 1 milyon dolar olduğu kaydedildi.


BURSA HÜKMEN GALİP

FUTBOL Federasyonu Yönetim Kurulunun, 63. dakikasında tatil edilen GaziantepsporBursaspor karşılaşmasıyla ilgili kararının ardından Süper Lig'de puan

NBA YILDIZI GELİYOR

AMERİKAN Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) yıldızlarından Allen Iverson'un menajeri Gary Moore, Beşiktaş Cola Turka ile ciddi görüşmeler yaptıkları


  Güreşte umut 3 büyüklerde

GÜREŞ Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak'ın 4 yıl önce göreve gelirken söz aldığı Trabzonspor ve Başkan Vekili Mehmet Genç'in girişimlerde bulunduğu Ankaragücü kulüplerinde, aradan geçen zamana karşın halen güreş takımı kurulamadı.


  FEDERASYON UYGUN'U “ETİK” BULMADI

FUTBOLDA Federasyonu Yönetim Kurulu, teknik direktör Bülent Uygun ile Eskişehir Kulübünü, TFF Etik Kurulu'na sevk etti.


  En büyük kupa kimin olacak?

BASKETBOLDA 26. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası bugün İstanbul'da sahibini bulacak. Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe Ülker ile play-off finalisti Efes Pilsen, dev maçta karşı karşıya gelecek.


  Derbi biletlerinin genel satışı başladı

SPOR Toto Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maçın biletlerinin genel satışı, Fenerbahçeli taraftarlar için başladı.


  Jaja: Trabzon'da çok sıcak ilgi görüyorum

TRABZONSPOR'UN Brezilyalı futbolcusu Jaja, Trabzon'da kendisine gösterilen ilgi ve sıcaklığa cevap vermek istediğini belirtti.


  Türk tenisi İspanyol Bruguera'ya emanet

TÜRKİYE Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu, İspanyol tenisinin duayen isimlerinden Lluis Bruguera'yı Türkiye Tenis Federasyonu ile performans tenisinin genel sorumlusu olarak göreve getirdi.


  Gaziantepspor Tahkim Kurulu'na gidiyor

GAZİANTEPSPOR Asbaşkanı Ömer Çelik, haklarını aramak için tahkime gideceklerini söyledi.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.