09 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Dünya

İran’a diplomasi yolu açık

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, ABD’nin, İsrail’in değişmez ve tereddütsüz müttefiki olmayı sürdürdüğünü belirterek, İran için diplomasi seçeneğinin hâlâ açık olduğunu belirtti.


Robert Gates, yaptırım, Clinton müzakere istedi

ABD Savunma Bakanı Robert Gates, sadece inandırıcı askeri bir tehdidin İran’ı nükleer silâh üretmekten caydırabileceğini söyleyen İsrail Başbakanı Bin

Afganistan’dan çekilme takvimi hazırlandı

Afganistan’daki NATO ve ABD güçlerinin komutanı Orgeneral David Petraeus’un, Afganistan’daki bölgelerin kontrolünün Afgan güçlerine devriyle ilgili bi


  Avustralya, Aborjinleri tanımayı halka soracak

Avustralya, aborjinleri anayasada tanımak için referandum yapacak. Aborjinlerin kıtanın ilk yerleşimcileri larak tanınmasını öngören değişikliğin, ülke nüfusunun yüzde 2,7’sini (550 bin) oluşturan yerlilerin hayat şartlarını iyileştirmek için yapılması isteniyor.


  Seydiu, partisine başkan seçilemedi

Kosova’da partisinin başına geçmek için cumhurbaşkanlığından istifa eden Fatmir Seydiu, seçilemedi. Önceki gün yapılan kurultayda 235 delegenin oyunu alan İsa Mustafa, Kosova Demokratik Partisi’nin yeni başkanı oldu. Seydiu ise 124 oyda kaldı.


  ABD Pakistan’ı vurmaya devam ediyor

Pakİstan’In Afganistan sınırındaki Kuzey Veziristan aşiretler bölgesine insansız Amerikan uçağı ile düzenlenen iki ayrı saldırıda 14 kişinin öldüğü bildirildi.


  Uranyum karaborsada

Atom bombası yapımında kullanılabilen, yüksek oranda zenginleştirilmiş uranyumun satılmak üzere karaborsaya girdiği öne sürülüyor.




Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.