Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Pakistan’dan okullara teşekkür ziyareti

Gönüllü Eğitimciler Derneğinin “Kardeş ülke Pakistan için bir tuğla da siz koyun” isimli Türkiye genelindeki Pakistan yararına düzenlene yardım kampanyasına katılarak destek veren Ankara İli ilköğretim okulların adına Keçiören bölgesindeki iki okulu teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yardım kampanyasına katılarak destek veren İlköğretim okullarından Özel Nene Hatun İlköğretim ve Ziraat Bankası 120. Yıl İlköğretim okulunu Pakistan’ın Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Abdul Majet Niyazi ve Gönüllü Eğitimciler Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. İbrahim Erdoğan ve Keçiören İlçe Millî Eğitim Müdürü ile birlikte ziyaret ettiler. Ziyaretlerde okullara birer şilt verilirken, öğrencilerde müsteşara gül verdiler.

Abdul Majet Niyazi, öğrencilere kampanyaya verdikleri destek için teşekkür ederken, Dernek Başkanı Erdoğan, kampanya ile toplanan paralar ile Pakistan Muzafferabat’ta bir ilköğretim okulu yaptıracaklarını ve önümüzdeki ay temel atmaya gideceklerini bildirdi. Okul Müdürü Adem Solmaz da yaptığı konuşmada, Pakistan’ın İslamabat şehrinde bir okulla kardeş okul olmak istediklerini söyledi.

Recep Gören / ANKARA

18.06.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Hasankeyf’te kazılar yarın başlıyor

  El emeği, göz nuru 11 bin eser

  Pakistan’dan okullara teşekkür ziyareti

  Eğitimciler şiirde buluştu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004