Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Haydi çocuklar Kur’ân’a

Türkiye’de ilköğretim ve liselerin tatile girmesi ile birlikte yaz Kur’ân kursları başlıyor. 26 Haziran tarihi itibariyle tüm camilerde çocuklara Kur’ân ve temel dini bilgilerin yanında, vatan-millet, ana ve baba sevgisi öğretilecek. Hafta içi 5 gün 3 saat üzerinden devam edecek kurslara katılımım yüksek olması bekleniyor.


Generaller konuşuyorsa...

İzmir’in Bayındır ilçesi Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, “Karanlık İlişkiler” adlı kitabında ve kitabıyla ilgili açıklamalarında şok değerlendirmele

60’ından sonra Kur’ân öğrendiler

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, yaşları 60-65 arası 27 kişi, 8 ay süren eğitimlerini tamamlayarak Kur’ân-ı Kerim okumasını öğrendi. Büyük bir öğren


  Adaletsiz sınav bugün

Üniversitelerde okumak isteyen 1 milyon 537 bin 433 aday, yarın Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) ter dökecek.


  Hükümet, AB sürecini krize soktu

DYP Genel Başkan Yardımcısı Nüzhet Kandemir, “İktidarın, ülkeyi AB ile krizin eşiğine getirdiğini” söyledi. AB’nin, Türkiye’nin hava ve deniz limanlarını Güney Kıbrıs Rum yönetimi gemi ve uçaklarına açmasını talep ettiğini hatırlatan Kandemir, bu talepler karşında hükümetin, genel seçimlere çok az bir süre kaldığını da dikkate alarak, popülist söylemlere başvurduğunu belirtti.


  Kıbrıs resti dünya basınında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’ye yönelik ambargo kalkmadan limanların Rumlara açılamayacağı yönündeki sözleri yabancı basında da yankı buldu. Dünya basını, Türkiye’nin AB’yi tehdit ettiği değerlendirmesini yaptı.


   Lagarde: Bütünleşme süreci devam edecek

Fransa Dış Ticaret Delege Bakanı Christine Lagarde, “Türkiye’de Ekim ayında başlayan AB ile bütünleşme süreci devam edecek. Biz, ülkenizin AB ile bütünleşmesini kararlılıkla sürdürmesini arzu ediyoruz” dedi.


  Türkiye, şartları yerine getirdiğinde AB üyesi olacak

Almanya Başbakan Yardımcısı ve Federal Çalışma Bakanı Franz Müntefring, Türkiye’nin, gerekli şartları yerine getirdiğinde AB’ye üye olacağını söyledi.


  2,5 milyon kanatlı hayvan itlaf edildi

Bugüne kadar kuş gribi nedeniyle 2 milyon 526 bin 503 kanatlı hayvan itlaf edildi, üreticilere 21 milyon 397 bin 13 YTL ödendi.


  Millet Menderes’e müteşekkir

DYP Kütahya İl Başkanı İlhami Özatağ, milletin ezanı aslına çeviren Adnan Menderes’e müteşekkir olduğunu söyledi.


  Siyaset AKP ve CHP'nin elinde rehin

DYP Genel Başkan Yardımcısı Gültekin Uysal, ‘’Siyaset maalesef AK Parti ve CHP’nin elinde rehin kalmıştır. Siyaseti, yine bu millete hizmet etmenin aracı konumuna getirecek parti DYP’dir’’ dedi.


  Dilipak’a 10 yıl istendi

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer hakkında yazdığı iki yazı nedeniyle “Vakit” gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak hakkında toplam 10 yıl hapis istendi.


  Karneler yarın veriliyor

İlköğretim ve ortaöğretim okulları 19 Haziran Pazartesi günü, yaklaşık 3 ay sürecek yaz tatiline girecek. Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 2005-2006 eğitim-öğretim yılının tamamlanacağı 19 Haziran Pazartesi günü, Ankara Atatürk Lisesi’nde öğrencilere karne dağıtacak.


  Sahte emekliliğe 27 tutuklama

Paravan şirketler yoluyla, çok sayıda kişinin sahte belgelerle, SSK’dan emekli edilmesine ilişkin operasyonda, 27 kişi tutuklandı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004