Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Huzurun bedeli mutluluktur

Ankara’ dan Hatice Berker soruyor:

“Huzuru elde etmenin bir bedeli vardır” sözüyle diyalog, iyi niyet ve hoşgörüden mi bahsediliyor? Açıklayabilir misiniz?



Amaç, yolda tutmak

Kurumlar, eskiye oranla daha fazla danışmanlık ve eğitim alıyorlar. Aldıkları eğitim ve danışmanlıklarla bilginin ne olduğu ve niçin gerekli olduğunu kısa süre içerisinde kavrayabiliyorlar. İşte bu noktada kurumların ve çalışanlarının iki yeni ihtiyacı ortaya çıkıyor. “Bunu nasıl uygulayacağız?” ve “Bunu hayata nasıl geçireceğiz? Yani hangi bağlamda, nerede ve ne zaman kullanacağız?”...



Zil çaldı paydos

Hiçbir şey yapılmayacak. Çalışmak, okumak, düşünmek, çözmek bugün yassak. Yemek, içmek, uyumak, gezmek, dolaşmak serbest. Olabildiğince gevşemek makbul.



Çatlak testi

Çin’de bir adam, her gün boynuna dayadığı kalın sopanın iki ucunda asılı testilerle dereden su taşırmış evine.. Bu testilerden birinin yan kısmında çatlak varmış... Diğeri ise kusursuz ve çatlaksızmış. Her seferinde kusursuz testi adamın doldurduğu suyun tümünü taşır, ulaştırırmış eve... Ama çatlak olanı eve yarı dolu olarakvarırmış.



Duyarlı ve duygusal nezaket

Gülümseyen yüzü ve çekingen bakışları karşılar sizi. Kibarlığın fizyolojisine yansıyan hafif kızarıklığı, kontrollü davranışın iletişim düzeyi hakkında ipuçları verir.



YASEM AJANDASI

* Haziran dönemi süreli eğitimler Yasem Merkez ve Batıkent Kültür Merkezi’nde devam ediyor. * Anlayarak Hızlı Okuma. * Kendini Tanıma Yolculuğu. * Bilgisayar Donanımı ve Kullanımı.



ZEKÂ KIRINTISI

Aşağıda karışık harflerle verilmiş olan şehirlerimizi bulabilir misiniz?



 
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004