Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Herşeyi Yunan medeniyetine dayandırmak yanlış

İlimlerin kaynağını sadece Yunan medeniyetine dayandırmanın yanlış olduğunu belirten Kültür ve Turizm Bakanı Koç, “Bunu aşmak için Ortadoğu’nun çok güçlenmesi gerekiyor” dedi.



Kurtlar Vadisi İran’da

Türkiye’de gişe rekorları kıran ‘’Kurtlar Vadisi Irak’’ filmi, İran’da gösterime giriyor. Başşehir Tahran’ın yanı sıra 5 şehirde toplam 16 sinemada, 12 Temmuz Çarşamba günü gösterime girecek olan film için basın mensupları ve sanatçılara özel gösteri düzenlendi.



‘Uçurumda’ya büyük ilgi

Fatih Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından uyuşturucunun insan hayatına verdiği zararı dile getiren “Uçurumda” oyunu Dünya Uyuşturucuya Hayır Günü’nde sahnelendi.



Osmaniye şiire doydu

Osmaniye Ozanlar-Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından, derneğin kuruluşunun birinci yılı sebebi ile Şehit Albay Karaoğlanoğlu Parkı’nda 4 gün süresince “Türkü ve Şiir Geceleri” düzenlendi.



‘Mukaddes Emanetler’ kitabına ödül

Hırka-i Saadet dairesinde bulunan, çoğu ilk defa gün yüzüne çıkarılmış yaklaşık 600 mukaddes emanetin fotoğraf ve bilgilerinin yer aldığı ‘’Hırka-i Saadet Dairesi ve Mukaddes Emanetler’’ adlı kitabın İngilizce baskısı, matbaa, baskı ve tasarım açısından ‘’En İyi Üçüncü Kitap’’ seçildi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004